CHAMPIONS LEAGUE

Γκουαρντιόλα: "Ποτέ φαβορί στο Μπερναμπέου"

Γκουαρντιόλα: "Ποτέ φαβορί στο Μπερναμπέου"

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα υπερασπίστηκε τη "νωθρή" Μπάγερν και παραδέχθηκε πως η ευφορία της Ρεάλ μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου της δίνει το αβαντάζ.

" Ποτέ δεν πήγα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου με τη σκέψη πως ήμουν το φαβορί", είπε ο Πεπ Γκουαρντιόλα στους δημοσιογράφους ενόψει του ημιτελικού της Τετάρτης (23/4) με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης στο "Σαντιάγο "Μπερναμπέου".

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου παραδέχθηκε πως η ομάδα του πρέπει να ξεπεράσει αυτή την "κοιλιά" στην απόδοση που έχει κάνει μετά την εξασφάλιση του πρωταθλήματος.

" Ακόμα και όταν δεν παίζουμε καλά, πρέπει πάντα να κερδίσουμε. Είναι φυσιολογικό. Δεν βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Σήμερα (σ.σ. χθες 19/4) συμπεριφερθήκαμε σαν μικρή ομάδα που είναι το καλύτερο κομπλιμέντο. Όμως έχουμε δώσει αρκετούς αγώνες δίχως να έχουμε στόχο. Προφανώς πρέπει να ανεβάσουμε το επίπεδο μας. Πιθανότατα ο ενθουσιασμός στο στρατόπεδο της Ρεάλ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου είναι μεγαλύτερος από αυτόν που έχουμε εμείς. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί", δήλωσε ο Καταλανός τεχνικός μετά τη νίκη με 2-0 επί της Μπραουνσβάιγκ.

Ο Γκουαρντιόλα περιμένει να αγωνιστεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο που δεν έπαιξε στον τελικό του Κυπέλλου με τη Μπαρτσελόνα: " Πάντοτε σκέφτομαι πως οι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές ακόμα και αν είναι ανέτοιμοι, θέλουν να αγωνιστούν. Ο Κριστιάνο βρίσκεται αρκετά χρόνια σε αυτό το κορυφαίο επίπεδο. Είναι μια ισχυρή ομάδα με εκείνον, αλλά παραμένουν ισχυροί και δίχως αυτόν".

Ο προπονητής της Μπάγερν ρωτήθηκε αν η φετινή Ρεάλ Μαδρίτης του Κάρλο Αντσελότι είναι περισσότερο ελκυστική από τη Ρεάλ των προηγούμενων ετών δηλαδή τη Ρεάλ του Ζοζέ Μουρίνιο.

" Όσες φορές κι αν έχω βρεθεί στο Μπερναμπέου είτε ως ποδοσφαιριστής, είτε ως προπονητής, δεν πήγα ποτέ με τη σκέψη ότι είμαι το φαβορί. Έχω μεγάλο σεβασμό για αυτή την ομάδα. Της αξίζει σεβασμός γιατί έχει μια σπουδαία ιστορία. Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο προπονητής, ποιοι είναι οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, είνα ένας σπουδαίος σύλλογος".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ