CHAMPIONS LEAGUE

Γκουαρδιόλα σε Λαόθ: "Είναι γκολ, βούλωσέ το"!

Manchester City manager Pep Guardiola gestures during the  Champions League, quarterfinal second leg soccer match against Liverpool at the Etihad Stadium, Manchester, England Tuesday April 10, 2018. (Tim Goode/PA via AP)
Manchester City manager Pep Guardiola gestures during the Champions League, quarterfinal second leg soccer match against Liverpool at the Etihad Stadium, Manchester, England Tuesday April 10, 2018. (Tim Goode/PA via AP) AP

Το τηλεοπτικό δίκτυο "ANTENA 3" αποκάλυψε τι είπε ο Πεπ Γκουαρδιόλα στον Ματέου Λαόθ με τη λήξη του ημιχρόνου στο Λίβερπουλ - Σίτι και ανάγκασε τον Ισπανό διαιτητή να τον αποβάλλει. (VIDEO)

Η Μάντσεστερ Σίτι γνώρισε την ήττα με 2-1 απ' τη Λίβερπουλ και σε συνδυασμό το 3-0 του πρώτου αγώνα αποκλείστηκε απ' τη συνέχεια του Champions League. Τα νεύρα ήταν τεταμένα στο στρατόπεδο των "πολιτών", με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την αντίδραση του Πεπ Γκουαρδιόλα με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Καταλανός τεχνικός εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκε λεκτικά στον διαιτητή της αναμέτρησης και συμπατριώτη του, Ματέου Λαόθ, με αφορμή την απόφασή του να ακυρώσει το γκολ του Λερουά Σανέ ως οφσάιντ. Βέβαια, λόγω της αντίδρασής του, ο Γκουαρδιόλα παρακολούθησε το δεύτερο ημίχρονο απ' τα επίσημα, αφού ο Λαόθ τον απέβαλε για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Μία ημέρα αργότερα, το τηλεοπτικό δίκτυο " ANTENA 3" αποκάλυψε τι είπε ο προπονητής της Σίτι στον Λαόθ. Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Γκουαρδιόλα φώναζε προς τον Ισπανό ρέφερι πως "είναι πέναλτι, δες το στην τηλεόραση. Είναι γκολ και είναι πέναλτι. Βούλωσε το στόμα σου! Είναι γκολ και είναι πέναλτι".

Δείτε το video:

Το ακυρωθέν γκολ της Σίτι:

Photo Credits: Tim Goode/PA via AP

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ