CHAMPIONS LEAGUE

Γκουαρδιόλα: "Να βρούμε τρόπο να τους πονέσουμε"

Γκουαρδιόλα: "Να βρούμε τρόπο να τους πονέσουμε"
Πεπ Γκουαρδιόλα

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα εκθείασε την δουλειά του Σιμεόνε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά τόνισε πως η Μπάγερν θα περάσει στον τελικό.

Το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (27/4) η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου για τους "4" του Champions League και ο Πεπ Γκουαρδιόλα αντιμετωπίζει την ισπανική ομάδα πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια.

"Είμαστε χαρούμενοι που φτάσαμε εδώ. Ξέρουμε πως όλες οι ομάδες είναι δύσκολες και η Ατλέτικο δεν αποτελεί εξαίρεση. Μπορείς να τους συγκρίνεις με την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ, όμως όποτε παίζουν με φαβορί μπορούν και τα καταφέρνουν", είπε αρχικά ο Ισπανός και συνέχισε:

"Ο Σιμεόνε έχει πετύχει σπουδαία πράγματα και περιμένω ωραίο παιχνίδι, ολοκληρωμένο και ευχάριστο μαζί. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάμε στον τελικό".

Για την αντίπαλο του, τόνισε: "Η Ατλέτικο κάνει πολλά πράγματα. Έχουν περάσει πέντε χρόνια από την τελευταία φορά που έπαιξα απέναντι της, όμως ξέρω πως αμύνεται καλά, αν και δεν κάνουν μόνον αυτό. Είναι άριστα οργανωμένη ομάδα.

Ο Κόκε μπορεί να πάρει μία χαμένη μπαλιά και να βγάλει μία ολοκληρωμένη αντεπίθεση. Παλεύουν για τον τίτλο στην Ισπανία τα τελευταία τρία χρόνια και τα πηγαίνουν καλά στην Ευρώπη, έτσι πρέπει να τα κάνεις όλα τέλεια απέναντι τους. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να τους πονέσουμε. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να προσαρμόζεσαι για να πάρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ