CHAMPIONS LEAGUE

Γκουαρδιόλα: "Δεν είμαι ικανοποιημένος με την απόδοσή μας"

Γκουαρδιόλα: "Δεν είμαι ικανοποιημένος με την απόδοσή μας"
Πεπ Γκουαρδιόλα

Παράπονα είχε ο Πεπ Γκουαρδιόλα από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών της Μπάγερν Μονάχου στο "Βιθέντε Καλντερόν", που ηττήθηκαν 1-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Μπάγερν Μονάχου ηττήθηκε 1-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης χάρη στο υπέροχο γκολ του Σαούλ, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να μην είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του.

Ο Καταλανός προπονητής των Βαυαρών, είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα πως "η Ατλέτικο πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ, το οποίο όμως προήλθε από λάθος που κάναμε. Δεν είμαι ικανοποιημένος με την απόδοσή μας και το αποτέλεσμα δεν είναι καλό.

Θέλαμε να σκοράρουμε και δεν τα καταφέραμε. Η Ατλέτικο έπαιξε εξαιρετική άμυνα και έχουν έναν πολύ καλό γκολκίπερ. Όταν παίζεις με τόσους παίκτες πίσω, δεν είναι εύκολο να βάλεις γκολ. Είχαμε όμως αρκετές ευκαιρίες και αυτό δεν είναι εύκολο απέναντι στην Ατλέτικο".

Σχετικά με τη ρεβάνς την ερχόμενη Τρίτη(3/5) στην "Allianz Arena", απάντησε ότι "θα πρέπει να παίξουμε σε διαφορετικό ρυθμό στη ρεβάνς. Αν τους επιτρέψουμε να τρέξουν και να κερδίσουν φάουλ, θα είναι δύσκολα για μας. Πρώτα θα δούμε το παιχνίδι του Σαββάτου για το πρωτάθλημα και μετά τη ρεβάνς".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ