CHAMPIONS LEAGUE

Γκονζάλο Σάντος: "Ξεχωρίζω Τσόρι και Φορτούνη"

Γκονζάλο Σάντος: "Ξεχωρίζω Τσόρι και Φορτούνη"

Ο Πορτογάλος αμυντικός μέσος της Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Γκονσάλο Σάντος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο, Γιάννη Φιλέρη και Βασίλη Τεμπέλη.

Ο άσος των Κροατών χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι με τους Πρωταθλητές Ελλάδας, από τους οποίους ξεχωρίζει τους Τσόρι Ντομίνγκες και Κώστα Φορτούνη, αναφέρθηκε στο ρόλο του πρώην ερυθρόλευκου, Πάουλο Μασάντο και ευχήθηκε η ομάδα του να ακολουθήσει τη Μπάγερν στους "16" του Champions League.

Για το αν έχει δει τον Ολυμπιακό: "Ναι έχω δει μερικά παιχνίδια, εξάλλου προπονητής εκεί είναι ο πρώην προπονητής ο Μάρκο Σίλβα. Το τελευταίο που είδα, ήταν αυτό με την ΑΕΚ".

Για το πλεονέκτημα και το μειονέκτημα: "Το πιο δυνατό σημείο είναι η επιθετική τριάδα. Έχω ξεχωρίσει τον Ντομίνγκες και τον Φορτούνη. Είναι μία ομάδα συμπαγής, στέρεα και είναι πολύ δύσκολο να την κερδίσεις".

Για το αν το ματς είναι χωρίς “αύριο”: "Σίγουρα είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι. Ο στόχος ήταν να μπούμε στους ομίλους, κερδίσαμε την Άρσεναλ, δεν κάναμε καλό ματς στο Μόναχο. Είναι δύσκολο να μην χάσουμε και στα δύο ματς με τον Ολυμπιακό. Αν νικήσουμε θα είμαστε πιο κοντά στην πρόκριση. Αν χάσουμε... ήρθαμε από το τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας".

Για το αν υπάρχει πίεση πριν το ματς: "Όχι είμαστε ήρεμοι. Παίζουμε στο Champions League, είμαστε συγκεντρωμένοι και πρέπει να απολαύσουμε αυτά τα παιχνίδια".

Για τον πρώην προπονητή του στην Εστορίλ, Μάρκο Σίλβα: "Η δουλειά του μιλάει γι' αυτόν. Έχει νίκες στο πρωτάθλημα και έχει κερδίσει και έναν δυνατό αντίπαλο στο Champions League. Έχει διαφορετικούς παίκτες στον Ολυμπιακό και σίγουρα διαφορετική τακτική".

Για το τι τους λέει ο πρώην “ερυθρόλευκος” Πάουλο Μασάντο: "Περιμένουμε πολύ δύσκολο το ματς, αλλά επίσης περιμένουμε να κερδίσει η ομάδα μας. Ο Πάουλο μας λέει τα καλύτερα λόγια. Έχουν αλλάξει πολλά στον Ολυμπιακό από τότε που ήταν εκεί, όμως κρατάει επαφές και τους έχει προειδοποιήσει για ένα πολύ δύσκολο ματς".

Για το ποιος θα είναι ο δεύτερος στον όμιλο πίσω από τη Μπάγερν: "Η Ντίναμο".

Για το ποια θα είναι η τακτική τους: "Έχουμε τον δικό μας τρόπο και δεν θα τον αλλάξουμε. Δεν τον έχουμε αλλάξει με κανέναν αντίπαλο. Δεν έχουμε χάσει από κανέναν εδώ και καιρό παρά μόνο από τη Μπάγερν".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ