CHAMPIONS LEAGUE

Γεμάτη η "Amsterdam Arena", δρακόντεια μέτρα

Γεμάτη η "Amsterdam Arena", δρακόντεια μέτρα
AJAX GERARD VAN HEES

Ο Αγιαξ έχει πουλήσει περισσότερα από 40.000 εισιτήρια για την αυριανή (26/7) αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Παρόντες και περίπου 1.500 οπαδοί του Δικεφάλου, τους οποίους περιμένουν αυστηροί έλεγχοι από την ολλανδική Αστυνομία.

Μπροστά σε γεμάτες εξέδρες θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Άγιαξ, καθώς όπως ανακοίνωσε ο ολλανδικός σύλλογος περισσότερα από 40.000 εισιτήρια έχουν πουληθεί για την αυριανή πρώτη αναμέτρηση στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται τόσο από την ολλανδική Αστυνομία, όσο και από την πλευρά του ΠΑΟΚ περίπου 1.500 οπαδοί του Δικεφάλου (η ΠΑΕ έχει εξασφαλίσει 2500 εισιτήρια) αναμένεται να βρίσκονται στο πέταλο που προορίζεται για τους φιλοξενούμενους.

Μάλιστα, ο δήμος του Άμστερνταμ έχει ενισχύσει τη δύναμή του, τοποθετώντας, συν τοις άλλοις, περισσότερους μυστικούς αστυνομικούς στα μέρη που συχνάζουν απόψε και αύριο οπαδοί των δύο ομάδων.

Στην Ολλανδία κάνουν λόγο για επεισόδια που είχαν συμβεί μεταξύ οπαδών του Άγιαξ και του ΠΑΟΚ το 2010, όταν οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί και πάλι αντιμέτωπες, ωστόσο, πηγές της Αστυνομίας εκτιμούν ότι όλα θα πάνε καλά και ο κόσμος που θα πάει στο γήπεδο θα έχει στο μυαλό του μόνο το παιχνίδι.

Οι περισσότεροι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι από την Ολλανδία και τη Γερμανία και όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήρια μπορούν να βρουν στο Hotel NH Collection Amsterdam Barbizon Palace, Prins Hendrikkade, 59-72 1012AD Amsterdam. Ωράριο διάθεσης: Τρίτη 26.07.2016 10:00-17:00 (τοπική ώρα)

Τηλ.επικοινωνίας : +306940261336 (διαθέσιμο από Δευτέρα 13:00 τοπική ώρα)

Σαββίδης και υιοί στο γήπεδο

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει ενημερώσει τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι θα βρεθεί αύριο το βράδυ στο γήπεδο, πιθανόν μαζί με τους γιους του Γιώργο και Νίκο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι. Νωρίτερα θα βρεθεί και στο ξενοδοχείο της αποστολής.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ