CHAMPIONS LEAGUE

Γαλλική La Provence: "Απόψε όλοι μαζί με τον Ζιντάν!"

Γαλλική La Provence: "Απόψε όλοι μαζί με τον Ζιντάν!"

Η γαλλική εφημερίδα "La Provence", στο σημερινό της πρωτοσέλιδο, αποθεώνει τον Ζινεντίν Ζιντάν και δηλώνει πως θα είναι στο πλευρό του, στο αποψινό ματς κόντρα Παρί Σεν Ζερμέν.

Η πασίγνωστη γαλλική εφημερίδα "La Provence", έκανε αναφορά στο αποψινό ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως θα υποστηρίζει τον προπονητή των Ισπανών, Ζινεντίν Ζιντάν.

Μία τέτοια κίνηση από μία γαλλική εφημερίδα σίγουρα δεν συμβαίνει συχνά, ειδικά αν σκεφτεί κάποιος πως αντίπαλος του "Ζιζού" είναι μία ομάδα από την ίδια χώρα! Ωστόσο, υπάρχει μία λογική εξήγηση.

Η "La Provence" εδρεύει στην Μασσαλία, πόλη στην οποία γεννήθηκε και έζησε τα παιδικά του χρόνια ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα, ο 45χρονος τεχνικός, κατά την χθεσινή συνέντευξη τύπου ενόψει του αποψινού αγώνα, δήλωσε πως: "Σήμερα βρισκόμαστε στο Παρίσι, εγώ όμως είμαι Μαρσεγιέζος!"

Γαλλική La Provence: "Απόψε όλοι μαζί με τον Ζιντάν!"

Η εφημερίδα πάντως έχει και έναν ακόμα λόγο για να στηρίζει την πρόκριση της Ρεάλ επί της Παρί, καθώς η Μαρσέιγ (η τοπική ομάδα της περιοχής) έχει δεχθεί φέτος βαριές ήττες από τους Παριζιάνους.

Ίσως μία νίκη του Ζιντάν μέσα στο "Παρκ ντε Πρενς" ήταν το καλύτερο δώρο για την "La Provence". Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε!

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ