CHAMPIONS LEAGUE

Φτιάξε την 11άδα του Ολυμπιακού με τη Σπόρτινγκ

Φτιάξε την 11άδα του Ολυμπιακού με τη Σπόρτινγκ

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη απόψε στη Πορτογαλία (21:45) απέναντι στην Σπόρτινγκ για να μείνει ζωντανό το ευρωπαϊκό του όνειρο. Το Sport24.gr σε προκαλεί και σε βάζει στη θέση του Τάκη Λεμονή.

Όλα τα φώτα σήμερα είναι στραμμένα στο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας. Ο Ολυμπιακός σε ένα ματς δίχως αύριο θα αντιμετωπίσει την Σπόρτινγκ και θέλει τους τρεις πόντους της νίκης αν θέλει να συνεχίσει την πορεία του στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, προσανατολίζεται σε ένα σχήμα με "ψευτοεννιάρι". Να κάνει κάποια... ζαβολιά στον Ζόρζε Ζεζούς.

Γενικότερα, δεν θα έχει σημαντικές διαφορές η φιλοσοφία του Ολυμπιακού με τα προηγούμενα ματς και ανάλογα με τις τελικές αποφάσεις του προπονητή στις τρεις θέσεις της επίθεσης, θα διαμορφωθεί και άξονας στη μεσαία γραμμή.

Με αυτά τα δεδομέμνα, λοιπόν, οι αναγνώστες του Sport24.gr μπορούν να επιλέξουν την 11άδα που θεωρούν την κατάλληλη για την αναμέτρηση με την Σπόρτινγκ.

Να βοηθήσεις και λίγο τον Τάκη Λεμονή. Τι λες; Μπορείς να τα καταφέρεις; Όλοι οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι στα παρακάτω poll.

Παρακάτω έχουμε κάποιους παίκτες σε δύο κατηγορίες (όπως ο Κώστας Φορτούνης πχ) γιατί δεν έχει ακόμη κατασταλάξει σε ποια γραμμή θα τους χρησιμοποιήσει ο "ερυθρόλευκος" τεχνικός.

Η διάταξη με την οποία θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός θα είναι 4-3-3 (και 4-5-1 όταν αμύνεται).

* Για να κάνεις το quiz από την εφαρμογή του Sport24.gr στο κινητό πάτησε εδώ







TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ