CHAMPIONS LEAGUE

Φόβητρο η Λέστερ για την κλήρωση των "8"

Φόβητρο η Λέστερ για την κλήρωση των "8"

Την επιθυμία τους να μην συναντήσουν τη Λέστερ στη φάση των "8" του Champions League, εξέφρασαν οι Τζανλουίτζι Μπουφόν και Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο φόβος κι ο τρόμος φαίνεται να έχει γίνει η Λέστερ, μιας κι αυξάνονται οι ομάδες που δεν θέλουν να "συγκρουστούν" με την πρωταθλήτρια Αγγλίας στη φάση των "8" του Champions League.

Αρχικά, ο Τζανλουίτζι Μπουφόν δήλωσε ότι δεν θέλει να δει τη Γιουβέντους να κληρώνεται με τις "αλεπούδες", επειδή όπως δήλωσε έχουν τον τρόπο να πληγώνουν τις μεγάλες ομάδες: "Η μόνη ομάδα που θα ήθελα να αποφύγω στην κλήρωση είναι η Λέστερ. Έχουν ενθουσιασμό, έχουν τον τρόπο να πληγώνουν τις μεγάλες ομάδες. Θα μπορούσαμε να χάσουμε τα πάντα απέναντί τους".

Βέβαια, ο Ιταλός τερματοφύλακας δεν είναι ο μοναδικός που δεν θέλει να δει την ομάδα του να αντιμετωπίζει τη Λέστερ στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το ίδιο επιθυμεί κι ο Ζινεντίν Ζιντάν.

"Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που θα ήθελε να έρθει αντιμέτωπος με τη Λέστερ αυτή τη στιγμή. Η αγγλική ομάδα πετυχαίνει συνέχεια ό,τι λέει ο κόσμος ότι δεν μπορεί να κάνει. Πέρυσι έλεγαν ότι κάποια στιγμή θα έπεφτε απ' την κορυφή της Premier League και κατάφερε να κρατηθεί εκεί.

Φέτος έλεγαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει τη Σεβίλλη και το έκανε κι αυτό. Η Λέστερ, με όποιον αντίπαλο κι αν κληρωθεί, θα είναι το αουτσάιντερ κι αυτό τους αποφορτίζει απ' την πίεση. Παίζουν με πάθος και καρδιά. Δεν θα είναι εύκολο για κανέναν που θα κληρωθεί μαζί της", ανέφερε ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης.

AP Photo/Rui Vieira

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ