CHAMPIONS LEAGUE

Φιλίπε Λουίς: "Η Μπάρτσελόνα προστατεύεται"!

Φιλίπε Λουίς: "Η Μπάρτσελόνα προστατεύεται"!

Μύδρους κατά της διαιτησίας εξαπέλυσε ο Φιλίπε Λουίς στο φινάλε του αγώνα στο "Camp Nou", υποστηρίζοντας πως η Μπαρτσελόνα απολαμβάνει προνομιακή μεταχείριση από την UEFA. Τόρες: "Ο διαιτητής δεν στάθηκε στο ύψος του".

Ο Λουίς Φιλίπε ήταν έξαλλος με την διαιτησία του Γερμανού Φέλιξ Μπριχ και σε αντίθεση με τον Ντιέγκο Σιμεόνε που μίλησε διπλωματικά στη συνέντευξη Τύπου (φοβούμενος πιθανότατα κάποια τιμωρία) δεν δίστασε να εξαπολύσει επίθεση εις βάρος του, κάνοντας λόγο για εύνοια υπέρ της Μπαρτσελόνα.

"Ξεκινήσαμε καλά μέχρι την άδικη αποβολή που καθόρισε εν πολλοίς το ματς. Ξέραμε ότι μπορούσε να συμβεί αυτό. Δεν ξέρω ποιο ματς είδε ο Ρόμπερτ Φερνάντες (σ.σ. ο τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα δήλωσε πως ο διαιτητής αδίκησε και τις δύο ομάδες). Είναι ντροπή.

Έχω κάνει σκληρά σχόλια για τον Λιονέλ Μέσι στη La Liga αλλά πιστεύω ότι προστατεύεται η Μπαρτσελόνα. Τιμωρήθηκαμε με τη μέγιστη σκληρότητα. Αυτό μας πονάει. Προκαλεί σεισμό αν αποκλείσεις τη Μπαρτσελόνα. Αυτό κάνει ζημιά στην UEFA", δήλωσε ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ των "ροχιμπλάνκος", και κατέληξε:

Φιλίπε Λουίς: "Η Μπάρτσελόνα προστατεύεται"!

"Όταν παίζαμε 11 εναντίον 11 ήμασταν ανώτεροι, κάναμε το παιχνίδι μας, είχαμε βάθος στην άμυνα και παίζαμε με αντεπιθέσεις. Δύο κάρτες χάλασαν τη δουλειά μίας εβδομάδας, καλής δουλειάς.

Είμαστε ακόμα ζωντανοί αλλά έχουμε λιγότερες επιλογές γιατί εκτός από το ματς χάσαμε και τον Τόρες ενόψει της ρεβάνς. Υπάρχει στενοχώρια στα αποδυτήρια. Εγώ αποβλήθηκα και σταυρώθηκα μόνο και μόνο επειδή κλώτσησα τον Μέσι.

Εκείνοι τί πρέπει να κάνουν για να αποβληθούν. Ο Σουάρες θα έπρεπε και αυτός να δει την κόκκινη κάρτα. Εγώ σωστά σταυρώθηκα αλλά θα πρέπει να τιμωρηθεί και εκείνος".

Από την πλευρά του ο Φερνάντο Τόρες, του οποίου η αποβολή "έβαλε φωτιά" στο ματς, δήλωσε με νόημα: "Η UEFA νοιάζεται για να αλλάζουμε φανέλες στο τέλος των αγώνων, όμως δεν βάζει έναν διαιτητή που να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός προημιτελικού Champions League.

Έχω παίξει και άλλα ματς τέτοιου επιπέδου που οι διαιτητής τα είχαν διαχειριστεί διαφορετικά. Σήμερα ήταν η δική μου σειρά να το βιώσω, νομίζω ότι ήταν μία από τις χειρότερες βραδιές μου ως παίκτης".

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο 2-1 (highlights)

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο 2-1 (goals)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ