CHAMPIONS LEAGUE

Φέρντιναντ: "Γι' αυτό ήταν καλύτερο το ψαλιδάκι του Ρονάλντο απ' του Ρούνεϊ"

Φέρντιναντ: "Γι' αυτό ήταν καλύτερο το ψαλιδάκι του Ρονάλντο απ' του Ρούνεϊ"

Το φανταστικό γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο εναντίον της Γιουβέντους σχολίασε ο Ρίο Φέρντιναντ, συγκρίνοντας το με αυτό του Γουέιν Ρούνεϊ το 2011 στο ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης ασχολείται με το τρομερής ομορφιάς γκολ που πέτυχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί της Γιουβέντους.

Το θαυμάσιο γκολ του Πορτογάλου κλήθηκε να σχολιάσει ο παλιός του συμπαίκτης και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ.

Ο 39χρονος σύγκρινε το γκολ του Ρονάλντο με αυτό που είχε πετύχει τον Φεβρουάριο του 2011 ο Γουέιν Ρούνεϊ στη νίκη με 2-1 εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι στο Old Trafford.

"Ήμουν στο γήπεδο και ήμουν τυχερός που είδα ένα παρόμοιο γκολ σαν το σημερινό, αυτό του Γουέιν Ρούνεϊ. Ήταν ίδιο με το σημερινό, με τη διαφορά ότι ο Ρούνεϊ το πέτυχε με τη κνήμη του", ανέφερε αρχικά για να συνεχίσει τα λόγια θαυμασμού για τον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ:

"Εμφανίζεται κάθε φορά που του ζητείται να βρίσκεται στη μεγάλη σκηνή. Παράγει μια στιγμή λαμπρότητας στην επιδίωξη του για μεγαλείο, όπως έδειξε στο Τορίνο.

Φανταστείτε τι ένιωσαν οι άνθρωποι ανά τον κόσμο, βλέποντας τον πιο σπουδαίο παίκτη στον πλανήτη να πετυχαίνει κάτι τέτοιο εναντίον της Γιουβέντους.

Ο αθλητισμός, κοιτάξτε πόσο ψηλά βρίσκεται ο Κριστιάνο από το έδαφος, είναι σαν ένα αστείο".

Το γκολ του Ρονάλντο:

Το γκολ του Ρούνεϊ:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ