CHAMPIONS LEAGUE

Φανατικός οπαδός της Μάλαγα ο Μπαντέρας

Φανατικός οπαδός της Μάλαγα ο Μπαντέρας
Μπαντέρας

Ξέσπασε ο γνωστός ηθοποιός Αντόνιο Μπαντέρας κατά της ΟΥΕΦΑ, λίγο μετά την πρόκριση της Μάλαγα επί της Πόρτο, λέγοντας πως είναι άδικη η τιμωρία αποκλεισμού της ισπανικής ομάδας.

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός βρέθηκε στις εξέδρες του "La Rosaleda" και παρακολούθησε ζωντανά την αναμέτρησης της αγαπημένης του Μάλαγα με την Πόρτο.

Οι Boquerones ανέτρεψαν το σκορ του πρώτου αγώνα (1-0) και πήραν ιστορική πρόκριση στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ με νίκη 2-0!

Το κακό για την Μάλαγα είναι πως έχει τιμωρηθεί από την ΟΥΕΦΑ με αποκλεισμό ενός έτους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (θα ισχύσει από την επόμενη σεζόν), με τον ισπανικό σύλλογο να έχει προσφύγει στο CAS έτσι ώστε να ανατρέψει την απόφαση.

"Περιμένουμε την απόφαση του CAS κι ελπίζουμε σε δικαίωση. Ήταν μία αδικαιολόγητα σκληρή απόφαση που έχει επίπτωση στην απόδοση μας στο πρωτάθλημα", είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός λίγο μετά το τέλος του αγώνα και συνέχισε:

"Αν η απόφαση παραμείνει, τότε θα χαθεί το κίνητρο από τους ποδοσφαιριστές μας έτσι ώστε να βγουν στην Ευρώπη και τη νέα σεζόν. Κανονικά αυτές οι αποφάσεις πρέπει να βγαίνουν στο τέλος της σεζόν. Όπως και να χει ελπίζουμε το CAS να υποστηρίξει την προσπάθεια που κάνουμε".

Για το γεγονός πως συνήθως βλέπει τα παιχνίδια μακριά από την Ισπανία, δήλωσε: "Πολλές φορές βλέπω τα ματς από την τηλεόραση μακριά από την πατρίδα. Τώρα όμως είμαι εδώ κοντά στους οπαδούς μας"

Τέλος για τον θρίαμβο της Μάλαγα, τόνισε: " Δεν έχει σημασία ποιος θα προκριθεί στη συνέχεια. Το να είσαι στους "8" της διοργάνωσης από μόνο του είναι μία τεράστια επιτυχία για την ομάδα και την πόλη που περνά δύσκολες στιγμές".

Φανατικός οπαδός της Μάλαγα ο Μπαντέρας
Μπαντέρας
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ