CHAMPIONS LEAGUE

Φαν Μπάστεν: "Η Γιουβέντους μπορεί να νικήσει τη Μπαρτσελόνα"

Φαν Μπάστεν: "Η Γιουβέντους μπορεί να νικήσει τη Μπαρτσελόνα"
© AFP/GETTY IMAGES

Πεπεισμένος ότι η Γιουβέντους είναι ικανή να ανατρέψει τα προγνωστικά και να κατακτήσει το CL απέναντι στη Μπαρτσελόνα εμφανίζεται ο Μάρκο Φαν Μπάστεν. Διαβάστε την ανάλυσή του για τον τελικό.

Την άποψη ότι το σύστημα αντεπιθέσεων της Γιουβέντους μπορεί να αποδειχτεί η τέλεια φόρμουλα ώστε να ανατρέψει τα προγνωστικά και να ρίξει στο καναβάτσο τη Μπαρτσελόνα στον τελικό του Champions League, εξέφρασε ο Μάρκο Φαν Μπάστεν.

"Η Γιουβέντους είναι ένας από τους δυσκολότερους αντιπάλους που μπορείς να βρεις στο δρόμο σου στην Ευρώπη. Είναι πολύ οργανωμένοι στα μετώπισθεν και πολύ επικίνδυνοι στην επίθεση.

Θα πρέπει να παίξουν στην κόντρα απέναντι στη Μπαρτσελόνα, όπως όμως είδαμε στα ματς με τη Ρεάλ, τους ταιριάζει αυτή η τακτική.

Η Γιουβέντους έχει ήδη κατακτήσει το ιταλικό πρωτάθλημα και το Κύπελλο όμως αυτό το τρόπαιο θα γίνει υπέροχη η σεζόν για αυτούς", τόνισε ο σπουδαίος παλαίμαχος άσος της Μίλαν (124 γκολ σε 201 ματς από το 1987 μέχρι το 1995), ο οποίος δεν έκρυψε ότι θα υποστηρίζει τους Τορινέζους το ερχόμενο Σάββατο.

Φαν Μπάστεν: "Η Γιουβέντους μπορεί να νικήσει τη Μπαρτσελόνα"
© VI-IMAGES VIA GETTY IMAGES

"Για το καλό του ιταλικού ποδοσφαίρου θα ήθελα να δω τη Γιουβέντους να νικάει. Όταν έπαιζα στη Μίλαν, η Ιταλία είχε τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη αλλά αυτό δεν ισχύει εδώ και πολλά χρόνια.

Η Γιουβέντους έχει παίξει πολύ καλά τη φετινή σεζόν, όμως αυτός ο τελικός θα είναι μία διαφορετική εμπειρία για αυτούς. Θα πρέπει να παίξουν με αντεπιθέσεις ενώ θα πρέπει να είναι αλάνθαστοι στην άμυνα.

Βλέπω το παιχνίδι να πηγαίνει στην παράταση, ίσως και στα πέναλτι. Η Μπαρτσελόνα παίζει σε ένα επίπεδο διαφορετικό σε σύγκριση με όλες τις άλλες ομάδες, η Γιουβέντους έχει μία πρόκληση απέναντί της.

Είναι δύσκολο να προβλέψω ποιος θα κερδίσει το παιχνίδι όμως εκτιμώ ότι θα είναι ένας σπουδαίος τελικός".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ