CHAMPIONS LEAGUE

Ευχαριστημένος ο Γκουαρδιόλα από τη Μπάγερν

Ευχαριστημένος ο Γκουαρδιόλα από τη Μπάγερν

Η Μπάγερν δεν εξασφάλισε σκορ πρόκρισης απέναντι στη Μπενφίκα στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό Champions League (1-0), παρόλα αυτά ο Πεπ Γκουαρδιόλα δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από το παιχνίδι της ομάδας του.

Αν και προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό με τον Αρτούρο Βιδάλ (το γρηγορότερο γκολ της φετινής σεζόν για τους Βαυαρούς), η Μπάγερν περιορίστηκε σε νίκη με 1-0 επί της Μπενφίκα στην "Allianz Arena" και πλέον η πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης θα κριθεί στη ρεβάνς της Λισσαβώνας την ερχόμενη Τετάρτη (13/3).

Αυτό πάντως δεν φάνηκε να προβληματίζει ιδιαίτερα τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος στο φινάλε της αναμέτρησης εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξαν πάνω στο χορτάρι οι παίκτες του.

"Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι αλλά είμαι χαρούμενος με το παιχνίδι μας. Η Μπενφίκα είναι μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Ο Ριμπερί έπαιξε εξαιρετικά για εμάς απόψε.Στη φάση των νοκ-άουτ το σημαντικότερο παιχνίδι είναι το δεύτερο, το οποίο εμείς θα δώσουμε στη Λισσαβώνα. Έχω παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια της Μπενφίκα τις τελευταίες ημέρες.

Ευχαριστημένος ο Γκουαρδιόλα από τη Μπάγερν

Είναι πραγματικά δυνατή ομάδα, οπότε το αποτέλεσμα που πήραμε με ευχαριστεί", ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου ο 45χρονος τεχνικός, ο οποίος στην ερώτηση για το αν είναι "επικίνδυνο" το 1-0 για τους Βαυαρούς, απάντησε με ειλικρίνια: "Θα εξαρτηθεί από την απόδοσή μας στη Λισσαβώνα. Θα πάμε εκεί με σκοπό τη νίκη".

Μπάγερν - Μπενφίκα 1-0 (highlights)

Μπάγερν - Μπενφίκα 1-0 (goal)

Μπάγερν - Μπενφίκα 1-0 (οι καλύτερες ευκαιρίες)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ