CHAMPIONS LEAGUE

Έχει να κρατήσει το μηδέν από το... 2006 ο Ακινφέεβ!

Έχει να κρατήσει το μηδέν από το... 2006 ο Ακινφέεβ!

Ο Ιγκόρ Ακινφέεβ βρέθηκε μια ανάσα από το σπάσει μια κατάρα που κρατάει από το 2006, όμως συνεχίστηκε. Ποια είναι αυτή; Να δέχεται γκολ σε 40 σερί ευρωπαϊκά ματς που κάθεται κάτω από τα γκολπόστ. Δεν το λες και θρίαμβο.

Βρέθηκε κοντά, πολύ κοντά. Ήταν μια ανάσα από το να ξορκίσει την κατάρα. Και όμως, αυτή συνεχίζεται, το (αρνητικό) σερί μεγαλώνει και ουδείς ξέρει που θα σταματήσει. Ο Ιγκόρ Ακινφέεβ δεν μπορεί να υπερηφανεύεται γι' αυτό το επίτευγμά του, ούτε θα κάθεται μπροστά στο τζάκι μαζί με τα εγγόνια στο μέλλον και θα τους το εξιστορεί. Μάλλον θα είναι από τις ιστορίες που θα... ξεχάσει να αναφέρει.

Ο Ρώσος γκολκίπερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας πριν τον αγώνα με τη Μονακό είχε να κρατήσει το μηδέν σε ευρωπαϊκό ματς της ομάδας για 39 σερί ματς. Μέχρι το 87ο λεπτό, η ΤΣΣΚΑ ήταν μπροστά με 1-0, αλλά ο Μπερνάρντο Σίλβα ισοφάρισε 1-1 και χάλασε το όνειρο του Ακινφέεβ, ο οποίος... σαραντάρισε. Ναι, 40 συνεχόμενα παιχνίδια δεν έχει καταφέρει 0 30χρονος γκολκίπερ να διατηρήσει ανέπαφη την εστία έστω σε ένα.

Πότε ήταν η τελευταία φορά; Το μακρινό 2006 με αντίπαλο την Άρσεναλ. Στις 2 Νοεμβρίου αντίπαλος θα είναι και πάλι η Μονακό, όπου θα έχει μια ακόμη ευκαιρία, αλλιώς το κοντέρ θα συνεχίσει να γράφει και το σερί θα μεγαλώσει. Εμείς είμαστε στο πλάι του...

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ