CHAMPIONS LEAGUE

Ήττα με 6-0 αλλά αποθέωση για την Μπεσίκτας!

Ήττα με 6-0 αλλά αποθέωση για την Μπεσίκτας!

H αποστολή της Μπεσίκτας επέστρεψε τα ξημερώματα της Τετάρτης (07/12) στην Κωνσταντινούπολη, ύστερα από τη συντριβή με 6-0 απ' την Ντιναμό Κιέβου, γνωρίζοντας την αποθέωση απ' τους φίλους της ομάδας. (VIDEOS & PHOTOS)

Η Μπεσίκτας ταξίδεψε στο Κίεβο για να αντιμετωπίσει την αδιάφορη και αποκλεισμένη Ντιναμό, αναζητώντας τη νίκη που θα την στείλει στους "16" του Champions League. Όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά, αφού η τουρκική ομάδα γνώρισε τη συντριβή με 6-0 απ' την ομάδα του Σεργκέι Ρεμπρόβ.

Μάλιστα, ο τερματοφύλακας της Μπεσίκτας, Φάμπρι, μην μπορώντας να πιστέψει τον... διασυρμό της ομάδας του, ξέσπασε σε κλάματα στο φινάλε του πρώτου μέρους. Όπως είναι λογικό, κατά την επιστροφή της ομάδας στην Κωνσταντινοπούλη κυριαρχούσε το συναίσθημα της στενοχώριας για την μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε.

Όμως, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, οι φίλοι της Μπεσίκτας βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές, μην ξεχνώντας την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν καθ' όλη τη διάρκεια των ομίλων για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Δείτε τις PHOTOS:

Ήττα με 6-0 αλλά αποθέωση για την Μπεσίκτας!

Δείτε τα VIDEOS:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πρόκριση για Νάπολι & Μπενφίκα, εφιάλτης για Μπεσίκτας
Δάκρυσε ο Φάμπρι για τον διασυρμό απ'την Ντιναμό Κιέβου
Ναζιστικοί χαιρετισμοί από Ουκρανούς και ξύλο σε Τούρκους
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ