CHAMPIONS LEAGUE

"Έβαλα στοίχημα δείπνο ότι ο Άγιαξ θα περάσει τον ΠΑΟΚ"

"Έβαλα στοίχημα δείπνο ότι ο Άγιαξ θα περάσει τον ΠΑΟΚ"

Ο 30χρονος, Ούρμπι Εμάνουελσον, είχε αγωνιστεί στα παιχνίδια Αγιαξ-ΠΑΟΚ το 2010 και θεωρεί σίγουρη την πρόκριση του "Αίαντα" στα πλέι οφ του Champions League.

Ο Ούρμπι Εμάνουελσον ήταν από τους βασικούς παίκτες του Άγιαξ στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ το 2010. Η ολλανδική εφημερίδα "De Telegraaf", του ζήτησε να κάνει τις εκτιμήσεις του για την τωρινή κόντρα του "Αίαντα" με τον Δικέφαλο και ο 30χρονος Ολλανδός αριστερός ακραίος εμφανίστηκε σίγουρος για πρόκριση της πρώην ομάδας του στα πλέι οφ του Champions League.

"Πιστεύω ότι η απόλυτη επιθυμία, η πείνα να παίξουν στους ομίλους του Champions League θα πρέπει να είναι η βάση για τους παίκτες του Άγιαξ. Δεν πιστεύω ότι από πλευράς τακτικής και φυσικής κατάστασης η ομάδα μπορεί να είναι στο τοπ, μετά από μία προετοιμασία μόλις τριών εβδομάδων. Πρέπει να μετρήσει κυρίως η δύναμη της θέλησης", τόνισε αρχικά ο Εμάνουελσον και ζήτησε στήριξη στη νεανική ομάδα του Πέτερ Μπος φέρνοντας ως παράδειγμα τον Αγιαξ της δικής του περιόδου:

"Πριν το 2010, δεν είχαμε καταφέρει να μπούμε στους ομίλους του Champions League. Το πετύχαμε τελικά αφού περάσαμε πρώτα τον ΠΑΟΚ Θυμάμαι λάθη που είχα κάνει σε ένα ματς με τη Σλάβια Πραγας γι' αυτό και λέω ότι όλοι πρέπει να παλέψουν ο ένας για τον άλλο και να στηριχθεί η ομάδα για να περάσει τον ΠΑΟΚ".

Και κατέληξε, αποκαλύπτοντας ένα στοίχημα που έβαλε: "Είμαι βέβαιος και έβαλα στοίχημα ένα δείπνο με ένα φίλο ότι ο Άγιαξ θα περάσει στα πλέι οφ του Champions League".

Οι "18" του Μπος για το αποψινό ματς

Εξάλλου, ο προπονητής του Άγιαξ Πέτερ Μπος ανακοίνωσε τους 18 παίκτες που θα έχει μαζί του απόψε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Αυτοί είναι οι: Σίλεσεν, Τετέ, Φέλτμαν, Ρίντεβαλντ, Ελ Γκάζι, Σινκράβεν, Κλάασεν, Γιουνές, Βέστερμαν, Τσέρνι, Κασιέρα, Σόνε, Ντόλμπεργκ, Φιργκέφερ, Φαν Ντε Μπεκ, Μπουρ, Ντάικς, Ζίφκοβιτς. Θυμίζουμε ότι εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Γκουντέλι και οι ανέτοιμοι Μίλικ, Μπαζούρ.

Off to Amsterdam

A photo posted by @georgiss.s on

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ