CHAMPIONS LEAGUE

Έτσι υποδέχθηκαν τον Μίτσελ

Έτσι υποδέχθηκαν τον Μίτσελ
Μίτσελ INTIME SPORTS

Όπως ήταν αναμενόμενο, η εξέδρα των φανατικών της Ατλέτικο, "περιποιήθηκε" τον Μίτσελ, αφού είναι ανεπιθύμητος στο "Βιθέντε Καλντερόν", καθώς τους κέρδισε ουκ ολίγες φορές ως παίκτης της μισητής Ρεάλ (VIDEOS)

Ο Μίτσελ πάντως ήταν αμήχανος, αλλά και ανακουφισμένοςμε τη συμπεριφορά της εξέδρας, αφού 5-6 φορές φώναξαν "Michel,Michel,Michel,Maricon", κι αυτό μόνο οι 3000 στο πέταλο και μερικοί σκόρπιοι στο υπόλοιπο γήπεδο.

Όπου "maricon" σημαίνει "αδελφή" και είναι μια συνηθισμένη βρισιά στα ισπανικά γήπεδα, ιδιαίτερα προς παίκτες και προπονητές που έχουν κάνει ζημιά στην ομάδα τους και δεν θέλουν να τους βλέπουν ούτε ζωγραφιστούς.

'Ίσως το φώναζε και ο παππούς του(αν ζούσε), που ήταν φανατικός οπαδός της Ατλέτικο και όπως είχε πει παλαιότερα χαριτολογώντας ο πατέρας Μίτσελ "καλά που πέθανε και δεν πρόλαβε να σε δει με τη φανέλα της Ρεάλ".

Με το που μπήκε πάντως στο γήπεδο ο Μίτσελ, οι φωτορεπόρτερ παράτησαν τους πάντες και έτρεξαν να απαθανατίσουν τον Ισπανό προπονητή, που φυσικά ήταν κύριος και δεν αντέδρασε ούτε μια στιγμή.

Με το τέλος του αγώνα μάλιστα,μπήκε στον αγωνιστικό χώρο να συγχαρεί διαιτητές και αντιπάλους και να πάει μαζί με τους παίκτες του προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού και να τους ευχαριστήσει.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ