CHAMPIONS LEAGUE

Έτσι έρχεται η Μπριζ για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό

Έτσι έρχεται η Μπριζ για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Με πολλά προβλήματα προετοιμάζονται οι Βέλγοι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό καθώς υπάρχουν αρκετοί τραυματισμοί, κριτική για την ήττα στο Σούπερ Καπ ενώ στο προσκήνιο είναι και η πώληση του βασικού τους γκολκίπερ στη Βαλένθια.

Ο Παναθηναϊκός θα βρει στο διάβα του στα προκριματικά του Champions League την Μπριζ και από την Παρασκευή το μεσημέρι συλλέγουμε πληροφορίες για την Μπριζ και το πως προετοιμάζεται για τα δυο παιχνίδια για το τριφύλλι.

Μιλώντας με Βέλγους συναδέλφους μας είπαν ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μπριζ είναι πάρα πολλά και δεν έχουν να κάνουν μόνο με τους τραυματισμούς που έχουν πλήξει την ομάδα αλλά και με την κριτική που δέχτηκε ο σύλλογος μετά την ήττα στο Σούπερ Καπ της Πέμπτης το βράδυ με 1-0 από τη Γάνδη.

Ας τα πάρουμε όμως ένα-ένα ξεκινώντας από τον τρόπο με τον οποίο αρέσει στον Πρεντόμ να παρατάσσει την ομάδα του και αυτό είναι το 4-3-3 ακολουθώντας την Ολλανδική σχολή. Κάτι που είδαμε και στο φιλικό κόντρα στον Παναθηναϊκό πριν από δέκα μέρες.

Τα προβλήματα τραυματισμών

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην έχει στην διάθεση του για τα δυο ματς με την Μπριζ τον Μάικλ Εσιέν αλλά και οι Βέλγοι έχουν να αντιμετωπίσουν αρκετά προβλήματα τραυματισμών με κάποια απ' αυτά να προέρχονται από το τέλος της περσινής σεζόν.

Αυτή τη στιγμή οι τραυματίες ποδοσφαιριστές της Μπριζ είναι περισσότεροι από δέκα και σίγουρα υπάρχουν κάποιοι εξ αυτών που δεν θα παίξουν κόντρα στο τριφύλλι. Ο λόγος για τον Ντουάρτε, έχει πρόβλημα στον αχίλλειο, τον Ένχελς αλλά και τον Τόμας Μουνιέ. Τρεις παίκτες της αμυντικής γραμμής της Μπριζ που θεωρούνται από τους καλύτερους.

Επίσης αμφίβολος κυρίως για το πρώτο ματς είναι και ο Ρεφαέλοβ ο οποίος έχει κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο. Ο Ισραηλινός επιθετικός είναι από τους καλύτερους επιθετικούς της Μπριζ.

Ήττα στο Σούπερ Καπ και γκρίνια

Την Πέμπτη το βράδυ η Μπριζ αντιμετώπισε την Γάνδη στο Σούπερ Καπ Βελγίου και γνώρισε την ήττα με 1-0 με ένα γκολ στο 87' της αναμέτρησης. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού έπαιξε με ένα 4-2-3-1 με τον Πρεντόμ να χρησιμοποιεί τους καλύτερους παίκτες που είχε στην διάθεση του.

Η ήττα από την Γάνδη έφερε και κριτική στο στρατόπεδο της Μπριζ τόσο από τον κόσμο που θέλει να δει την ομάδα του μετά από δέκα χρόνια να επιστρέφει στους τίτλους όσο και από τους διοικούντες του συλλόγου.

Στην πρεμιέρα της Jupiler League την επόμενη Παρασκευή η Μπριζ φιλοξενείται από την Σιντ Τρούιντεν και σίγουρα άνθρωπος του Παναθηναϊκού θα παρακολουθήσει από κοντά το συγκεκριμένο ματς.

Έτσι έρχεται η Μπριζ για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό

Θέλει τον Ράιν η Βαλενθια

Ένα από τα τελευταία προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι Βέλγοι είναι η πώληση του βασικού τους γκολκίπερ, του Ράιν, στην Βαλένθια. Ο τερματοφύλακας από την Αυστραλία είναι ο καλύτερος στο Βέλγιο και έχει προσελκύσει πάνω του τα βλέμματα των "νυχτερίδων". Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Βέλγοι υπάρχει ήδη σκέψη από τους ανθρώπους της Βαλένθια για πρόταση ύψους 4,5 εκ. ευρώ προκειμένου να αποκτήσουν τον Ράιν.

Ακόμα όμως δεν έχουν προχωρήσει το συγκεκριμένο θέμα καθώς περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τους άλλους μεταγραφικούς στόχους που έχουν οι "νυχτερίδες".

Φυσικά κανείς στην Μπριζ δεν θέλει να σκέφτεται αυτή την ώρα ότι υπάρχει θέμα με την πώληση του Ράιν και το πιθανότερο είναι πως όποια εξέλιξη υπάρξει θα έρθει μετά τα ματς με τον Παναθηναϊκό.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ