CHAMPIONS LEAGUE

"Έσπασε το ρόδι" ο Φαλκάο

"Έσπασε το ρόδι" ο Φαλκάο

Ο Ραδαμέλ Φαλκάο σκόραρε εις διπλούν στη χθεσινή (2/11) νίκη της Μονακό απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (3-0). Διαβάστε γιατί είχαν ξεχωριστή σημασία τα τέρματα του Κολομβιανού.

Ο Ραδαμέλ Φαλκάο ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη χθεσινή (2/11) επικράτηση της Μονακό απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 3-0, για την 4η αγωνιστική του Champions League.

Ο Κολομβιανός επιθετικός βρήκε δίχτυα δύο φορές (29', 41'), δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του. Βέβαια, τα χθεσινά τέρματα έχουν ξεχωριστή σημασία, μιας κι ο 30χρονος είχε να σκοράρει περίπου εξήμισι χρόνια στο Champions League.

Τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα ήταν στις 17 Φεβρουαρίου 2010, φορώντας τη φανέλα της Πόρτο. Για την ακρίβεια, σκόραρε στο 51' της αναμέτρησης απέναντι στην Άρσεναλ για τη φάση των "16" (2-1).

Στις καθιερωμένες δηλώσεις μετά το ματς δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το εν λόγω θέμα: "Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση του ομίλου. Δεν είχα αγωνιστεί στο παρελθόν με τη Μονακό στο Champions League. Αυτά ήταν τα πρώτα δύο μου γκολ με την ομάδα. Ελπίζω να σκοράρω και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα".



TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ