CHAMPIONS LEAGUE

Επίθεση Ριμπερί στη διαιτησία μέσω... photoshop

Bayern's Franck Ribery reacts after a missed chance to score during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Real Madrid and Bayern Munich at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday April 18, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Bayern's Franck Ribery reacts after a missed chance to score during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Real Madrid and Bayern Munich at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday April 18, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP

Φανερά εκνευρισμένος παρουσιάζεται ο Φρανκ Ριμπερί μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Instagram, στοχοποιώντας το διαιτητή και τους βοηθούς του Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου με ορισμένες χαρακτηριστικές φωτογραφίες.

Ο εκνευρισμός των μελών της Μπάγερν Μονάχου με τη διαιτησία της Τρίτης (18/04) στην αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης καλά κρατεί, καθώς μετά τον έξαλλο Κάρλο Αντσελότι και τον Αρτούρο Βιδάλ που έκανε λόγο για ληστεία, ήρθε ο Φρανκ Ριμπερί για να πετάξει τα "καρφιά" του με... φωτογραφικό τρόπο.

Τι έκανε; Ανήρτησε μερικά story στο Instagram, με εικόνες από τις φάσεις στις οποίες σκόραρε ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια της παράτασης, αλλά και από το μαρκάρισμα που οδήγησε τον Βιδάλ στο να δεχθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αυτό που τραβάει τα βλέμματα είναι οι εικόνες από τα γκολ του Ρονάλντο, αφού είναι επεξεργασμένα έτσι ώστε να συμβαδίζουν με την... ερμηνεία του Γάλλου μεσοεπιθετικού. "Ένας χρόνος σκληρής δουλειάς. Ευχαριστούμε, μπράβο", έγραψε στην τελευταία φωτογραφία ο 34χρονος άσος της Μπάγερν, με ξεκάθαρα ειρωνική διάθεση.

Photo credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Δείτε τις φωτογραφίες:

Επίθεση Ριμπερί στη διαιτησία μέσω... photoshop
Επίθεση Ριμπερί στη διαιτησία μέσω... photoshop
Επίθεση Ριμπερί στη διαιτησία μέσω... photoshop
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ