CHAMPIONS LEAGUE

Εντόπισε τους εφτά της Μαδρίτης η Αϊντχόφεν

Εντόπισε τους εφτά της Μαδρίτης η Αϊντχόφεν

Η διοίκηση της Αϊντχόφεν επέβαλλε ποινές στους Ολλανδούς εκδρομείς, οι οποίοι είχαν καταγραφεί σε βίντεο να ταπεινώνουν επαίτες σε κεντρική πλατεία της Μαδρίτης.

Πριν από το παιχνίδι Ατλέτικο Μαδρίτης - Αϊντχόφεν για τη φάση των "16" του Champions League, ένα βίντεο είχε κάνει το γύρο του κόσμου απεικονίζοντας Ολλανδούς εκδρομείς να ταπεινώνουν γυναίκες-επαίτες στην "Πλάθα Μαγιόρ" της ισπανικής πρωτεύουσας.

Έχοντας να διαχειριστεί την παγκόσμια κατακραυγή, η διοίκηση της Αϊντχόφεν ενήργησε άμεσα και με δική της έρευνα, εντόπισε εφτά από τους οπαδούς της, οι οποίοι συμμετείχαν στο περιστατικό.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε, η ολλανδική ομάδα αναφέρει ότι οι έξι από αυτούς, παραδέχτηκαν την εμπλοκή τους και τιμωρήθηκαν άμεσα. Σε πέντε επιβλήθηκαν πρόστιμα και στους τέσσερις, απαγορεύτηκε η είσοδος στο Φίλιπς Στάντιον για χρονικό διάστημα από 12 έως 36 μήνες.

Ο μοναδικός από τους εφτά ο οποίος ακόμα δεν έχει δεχτεί να έρθει σε επαφή με την PSV, έχει τιμωρηθεί με προσωρινή απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο, έως ότου διευκρινιστεί ο ρόλος του στο επεισόδιο. Εάν στις επόμενες δύο ημέρες δεν απαντήσει, θα ληφθούν περαιτέρω ενέργειες εναντίον του.

"Λυπόμαστε για αυτές τις ενέργειες στη Μαδριτη και αποδεχόμαστε το κόστος από το καταδικαστέο περιστατικό. Αναγνωρίζουμε ότι ήταν κάτι ντροπιαστικό. Κάναμε ότι μπορούσαμε και τέτοιες ενέργειες είναι αντίθετες με τις αξίες και τον ηθικό μας κώδικα. Τώρα, θέλουμε να κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο και θα πράξουμε ότι μπορούμε για να αποκαταστήσουμε την καλή μας φήμη στην Ευρώπη" καταλήγει η ανακοίνωση της Αϊντχόφεν.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ