CHAMPIONS LEAGUE

Ενρίκε: "Έτοιμη η Μπαρτσελόνα για το clasico"

Ενρίκε: "Έτοιμη η Μπαρτσελόνα για το clasico"

Ο Λουίς Ενρίκε δήλωσε ευχαριστημένος από τη νίκη και το ομαδικό πνεύμα της Μπαρτσελόνα απέναντι στον Άγιαξ.

Η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-1 τον Άγιαξ στην Βαρκελώνη και έκανε την δεύτερη νίκη της στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο προπονητής των Καταλανών Λουίς Ενρίκε, δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη και το ομαδικό πνεύμα των παικτών του ενώ τόνισε ότι είναι έτοιμοι για το clasico με την Ρεάλ το ερχόμενο Σάββατο(25/10).

" Μου άρεσε το παιχνίδι γενικότερα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει περισσότερα γκολ και να "κλειδώσουμε" τη νίκη. Ο Άγιαξ μας πίεσε στα τελευταία λεπτά και θα μπορούσε να ισοφαρίσει αλλά ήταν μόνο δέκα λεπτά στο ματς.

Αυτό που με απασχολεί ως προπονητής της Μπαρτσελόνα είναι οι παίκτες μου να έχουν την ίδια νοοτροπία και να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να συμμετέχουν και να προσφέρουν και αυτό βλέπω μέχρι στιγμής. Βλέπω όλους τους παίκτες μου να είναι έτοιμοι να παίξουν στο Μπερναμπέου.

Η δουλειά μας θα κριθεί στο τέλος της σεζόν και είμαι εδώ για να βελτιώσω την Μπάρτσα και η αξιολόγηση θα γίνει στο τέλος της χρονιάς".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ