CHAMPIONS LEAGUE

Ενοχλημένος ο Γκριεζμάν

PSV Eindhoven's midfielder Jorrit Hendrix (R) and Atletico Madrid's French forward Antoine Griezmann fight for the ball during the UEFA Champions League round of 16 first leg football match between PSV Eindhoven and Atletico Madrid at the Philips Stadium in Eindhoven on February 24, 2016. AFP PHOTO / EMMANUEL DUNAND / AFP / EMMANUEL DUNAND        (Photo credit should read EMMANUEL DUNAND/AFP/Getty Images)
PSV Eindhoven's midfielder Jorrit Hendrix (R) and Atletico Madrid's French forward Antoine Griezmann fight for the ball during the UEFA Champions League round of 16 first leg football match between PSV Eindhoven and Atletico Madrid at the Philips Stadium in Eindhoven on February 24, 2016. AFP PHOTO / EMMANUEL DUNAND / AFP / EMMANUEL DUNAND (Photo credit should read EMMANUEL DUNAND/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Η Ατλέτικο είναι το φαβορί, όμως η Αϊντχόφεν απέδειξε πως μπορεί να κάνει την έκπληξη, με τον Αντουάν Γκριεζμάν να φεύγει ενοχλημένος από την Ολλανδία. Τι δήλωσε ο Γάλλος και ο Ντιέγκο Σιμεόνε

Ο Αντουάν Γκριεζμάν νικήθηκε από τον Γέρουν Ζουτ στο τετ-α-τετ που αποτέλεσε και την σπουδαιότερη ευκαιρία της αναμέτρησης μεταξύ Αϊντχόφεν και Ατλέτικο, με τον Γάλλο άσο να μην αναχωρεί με την καλύτερη ψυχολογία από την Ολλανδία, αλλά να είναι αισιόδοξος για την ρεβάνς.

"Είναι ενοχλητικό να έρχεσαι απλά ισοπαλία ενώ θες να νικήσεις", τόνισε ο Γκριεζμάν μετά το 0-0 στο "Φίλιπς Στάντιον" και συνέχισε: "Δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα πάντως. Παίζουμε την έδρα ματς στην ρεβάνς και αυτό είναι καλό. Όσο για τις χαμένες ευκαιρίες... δεν πειράζει, ακόμη έχω πολύ αυτοπεποίθηση".

"Ήταν ένα δύσκολο ματς. Δουλέψαμε πολύ στην άμυνα και όταν είχαμε την καλή ευκαιρία δεν τα κατάφερα. Δεν έβαλα καλά το σώμα μου και ο τερματοφύλακας έκανε αυτό που έπρεπε. Όταν έμειναν με 10 παίκτες μάλλον ήταν πιο δύσκολο για εμάς μετά, καθώς έμειναν πίσω και σταμάτησαν να βγαίνουν στην επίθεση. Στην έδρα ματς με τους φιλάθλους είμαι σίγουρος πως θα πάμε καλά".

Ο προπονητής της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, δήλωσε: "Τα παιδιά έπαιξαν ένα σκληρό ματς. Ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος. Είχαμε τον έλεγχο στο δεύτερο ημίχρονο και ο Όμπλακ δεν χρειάστηκε να κάνει τίποτα. Δεν βάλαμε γκολ, αλλά δεν μένουμε έξω με την ισοπαλία".

"Τα δώσαμε όλα, είχαμε ευκαιρία, το παιχνίδι έγινε το μισό του αντιπάλου, έτσι είΜαι ευχαριστημένος. Τα γκολ θα έρθουν, είναι υπομονετικός. Έχουν καλή ομάδα και γρήγορη, αλλά πάω σπίτι χαρούμενος. Είμαι ήρεμος επειδή έχουμε την ρεβάνς στο σπίτι μας".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ