CHAMPIONS LEAGUE

"Εμφύλιος" Μπρόντμπι - Κοπεγχάγης λόγω ΑΠΟΕΛ

"Εμφύλιος" Μπρόντμπι - Κοπεγχάγης λόγω ΑΠΟΕΛ

Η Μπρόντμπι παραχώρησε το προπονητικό της κέντρο στο ΑΠΟΕΛ ενόψει της αναμέτρησης με την Κοπεγχάγη για τα playoffs του Champions League κι αυτό αποτέλεσε πεδίο διαμάχης μεταξύ των δύο κορυφαίων ομάδων της Δανίας.

Στη Δανία βρίσκεται η αποστολή του ΑΠΟΕΛ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Κοπεγχάγη για τα playoffs του Champions League, την Τρίτη 16 Αυγούστου.

Η μεγαλύτερη εγχώρια αντίπαλος της Κοπεγχάγης και προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού για τα playoffs του Europa League, Μπρόντμπι, παραχώρησε το προπονητικό της κέντρο στην ομάδα της Λευκωσίας για τις προπονήσεις της πριν από το ματς κι αυτό αποτέλεσε πεδίο διαμάχης.

Ο τεχνικός διευθυντής της Μπρόντμπι, Τρολς Μπεχ, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κάτι το ανήθικο και παρέπεμψε στον Δανό τεχνικό του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν και το πέρασμά του από τα τμήματα υποδομής της προσεχούς αντιπάλου των "πρασίνων".

"Εμφύλιος" Μπρόντμπι - Κοπεγχάγης λόγω ΑΠΟΕΛ

"Είναι αληθές ότι δανείστηκαν το γήπεδό μας. Μας προσέγγισε το ΑΠΟΕΛ και ο προπονητής τους, Τόμας Κρίστιανσεν, ο οποίος έχει παίξει στην Μπρόντμπι στο παρελθόν. Δεν λάβαμε χρήματα από την κυπριακή ομάδα", υποστήριξε ο Μπεχ στο δίκτυο TV3sport, από το οποίο δέχθηκε επίμονες ερωτήσεις για το εάν αυτό συνιστά αδικία κατά της Κοπεγχάγης.

"Δεν είναι. Θα έβρισκαν κάποιο άλλο γήπεδο, δεν θα μπορούσαμε να τους σταματήσουμε. Δεν νομίζω ότι αυτό θα ενοχλήσει την Κοπεγχάγη. Εμείς κάνουμε ο,τι μπορούμε για να τους νικήσουμε στο γήπεδο, αλλά έως εκεί. Ελπίζω ότι ως δανέζικη ομάδα θα συγκεντρώσει τους απαραίτητους βαθμούς για τη βαθμολογία της UEFA".

Στο παρελθόν, η προσεχής αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ είχε λάβει αντίστοιχο αίτημα από την σκωτσέζικη, Χιμπέρνιαν, ενόψει της αναμέτρησής της με την Μπρόντμπι για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, αίτημα το οποίο αρνήθηκε.

"Πάντα βοηθάμε τους αντίπαλούς μας στην επίσκεψή τους στη Δανία, αλλά δεν τους προσφέρουμε περαιτέρω ευκολίες. Όλα γίνονται στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών κανονισμών"

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ