CHAMPIONS LEAGUE

Ελεύθερος στη Μαδρίτη ο πιο μεγάλος Πολωνός χούλιγκαν

Ελεύθερος στη Μαδρίτη ο πιο μεγάλος Πολωνός χούλιγκαν

Ο χειρότερος χούλιγκαν της Πολωνίας, με 17 χρόνια στη φυλακή, αφέθηκε ελεύθερος να κυκλοφορεί στους δρόμους της Μαδρίτης μετά από τα επεισόδια πριν από το Ρεάλ - Λέγκια!

Ελεύθερος στους δρόμους της Μαδρίτης κυκλοφορεί ο πιο στυγνός Πολωνός χούλιγκαν, Τόμας Τσερβίνσκι, περιμένοντας να γίνει η δίκη του για τη συμμετοχή στα επεισόδια οπαδών της Λέγκια έξω από το "Σαντιάγο Μπερναμπέου", πριν από τον αγώνα Champions League με τη Ρεάλ.

Ο Τσερβίνσκι αποτελεί ηγετική μορφή μεταξύ των χούλιγκαν του πολωνικού συλλόγου και μάλιστα τα πλάνα που κατέγραψαν τη δράση των Πολωνών πριν από τον αγώνα των δύο ομάδων τον δείχνουν σε μία συμπλοκή με δώδεκα αστυνομικούς.

Όπως αποκαλύπτει ο επικεφαλής του αστυνομικού ρεπορτάζ του "La Sexta", Μανουέλ Μαρλάσκα, οι εννέα συλληφθέντες "αφέθηκαν ελεύθεροι, αλλά τους κρατήθηκαν τα διαβατήρια και τους απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα μέχρι τη δίκη".

Κατά συνέπεια, οι Πολωνοί χούλιγκαν είναι ελεύθεροι στους δρόμους της ισπανικής πρωτεύουσας, σκορπίζοντας τον φόβο στους πολίτες. "Είναι μία περίεργη κατάσταση. Είναι ελεύθεροι, δεν έχουν έγγραφα και κανείς δεν μπορεί να απαντήσει τι κάνουν".

Μάλιστα, ο Τσερβίνσκι είναι έτοιμος για όλα, όπως προκύπτει από τους διαλόγους που αποκαλύπτει ο Μαρλάσκα: "Ο Τόμας Τσερβίνσκι είπε μετά από τη σύλληψή του ότι πέρασε 17 χρόνια στη φυλακή στην Πολωνία και δεν τον ένοιαζε ένα περνούσε άλλες δύο ημέρες σε κάποιο μπουντρούμι".

Τα επεισόδια πριν από το Ρεάλ - Λέγκια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Άνετη νίκη η Ρεάλ, "διπλό" η Ντόρτμουντ
Επεισόδια έξω από το "Μπερναμπέου" πριν από το Ρεάλ - Λέγκια
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ