CHAMPIONS LEAGUE

Εκτός της ευρωπαϊκής λίστας της Λέγκια ο Οφόε

Tottenhams Eric Dier, left, challenges Norwichs Vadis Odjidja-Ofoe during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Norwich City at White Hart Lane in London, Saturday Dec. 26, 2015. (AP Photo/Tim Ireland)
Tottenhams Eric Dier, left, challenges Norwichs Vadis Odjidja-Ofoe during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Norwich City at White Hart Lane in London, Saturday Dec. 26, 2015. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Ο Βαντίς Οτζίτζα-Οφόε έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας της Λέγκια για τα προκριματικά του Champions League και αναπτύσσονται σενάρια αναφορικά με το μέλλον του.

Το deal με την Κρασνοντάρ δεν προχώρησε, ο Βαντίς Οτζίτζα-Οφόε δεν μετακόμισε στη Ρωσία, αν και όλα φαίνονταν δρομολογημένα, αλλά δεν δείχνει να έχει μέλλον ούτε στη Λέγκια Βαρσοβίας. Κάτι άλλωστε που φάνηκε και από την απόφαση του προπονητή του να τον αφήσει εκτός ευρωπαϊκής λίστας για τα προκριματικά του Champions League.

Το ενδεχόμενο αποχώρησης του 28χρονου ενισχύεται, καθώς η ιστοσελίδα ''sport.pl'' ανέφερε πως ο Βέλγος έμεινε εκτός της λίστας που ανακοίνωσε ο προπονητής, Γιάτσεκ Μαγκιέρα για τα παιχνίδια κόντρα στην φινλανδική Μάριενχαμν για τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το γεγονός αυτό φουντώνει τα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του, ακόμα και εκείνα περί αναθέρμανσης του ενδιαφέροντος από την πλευρά του Ολυμπιακού, μιας και ο Οφόε αποτελεί διακαή πόθο του Μπέσνικ Χάσι.

Ιδού η λίστα της Λέγκια:

Εκτός της ευρωπαϊκής λίστας της Λέγκια ο Οφόε
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ