CHAMPIONS LEAGUE

Έξω Καπίνο, μέσα Μποτία στην πρώτη αποστολή του Λεμονή

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η πρώτη αποστολή του Τάκη Λεμονή στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό δεν περιλαμβάνει τον Στέφανο Καπίνο, αλλά έχει μέσα τον Αλμπέρτο Μποτία.

Ο Στέφανος Καπίνο έμεινε εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τη Γιουβέντους την Τετάρτη (21:45), ως απόρροια της απόφασης του Βαγγέλη Μαρινάκη να τεθεί εκτός ομάδας και να προπονείται με την κ-20.

Η απουσία του διεθνή τερματοφύλακα ήταν αναμενόμενη, όπως και των τραυματιών Θανάση Ανδρούτσου και Γιάγκος Βούκοβιτς.

Αντιθέτως, ο Αλμπέρτο Μποτία ντεμπουτάρει σε αποστολή επίσημου αγώνα για φέτος, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του και δίνοντας μάχη για να βρίσκεται σε όλο το δυνατόν καλύτερη φυσική κατάσταση για το παιχνίδι στο Τορίνο.

Η τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, χωρίς αγωνιστικά απρόπτα και υπό τις οδηγίες του Τάκη Λεμονή, που άρχισε με αυτόν τον τρόπο την 4η θητεία του στον πάγκο του συλλόγου.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μπεν, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης, Ζντιέλαρ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ