CHAMPIONS LEAGUE

Έξτρα αστυνομικοί στο Μάντσεστερ για το Σίτι-Λίβερπουλ

A flare burns as fans try to see the Manchester City team bus as it arrives ahead of the Champions League quarter final first leg soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, April 4, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
A flare burns as fans try to see the Manchester City team bus as it arrives ahead of the Champions League quarter final first leg soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, April 4, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Η αστυνομία του Μάντσεστερ προχωρά σε έκτακτες προσλήψεις προσωπικού για να διασφαλίσει ότι θα δεν θα συμβεί στο λεωφορείο της Λίβερπουλ ο,τι συνέβη σε αυτό της Σίτι στον πρώτο προημιτελικό.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται στο "Etihad" τη Λίβερπουλ (10/4, 21:45) στη ρεβάνς (νίκη των "reds" με 3-0 στο πρώτο ματς) των προημιτελικών με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχει και το εξωαγωνιστικό. Εξάλλου, οι μνήμες από την επίθεση των οπαδών της Λίβερπουλ στο λεωφορείο της Σίτι, στην πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες στο "Anfield", είναι ακόμη νωπές.

Προς αποφυγή παρόμοιων θλιβερών γεγονότων, η αστυνομία του Μάντσεστερ προχωρά σε επιπλέον προσλήψεις προσωπικού για να διασφαλίσει ότι θα δεν θα συμβεί στο λεωφορείο των "reds" ο,τι συνέβη σε αυτό των "πολιτών".

Υπάρχει, ωστόσο, έντονη ανησυχία ότι οπαδοί της Λίβερπουλ θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν περισσότερα εισιτήρια από όσα αναλογούν με δεδομένο το αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης, που δίνει μεγάλο αβαντάζ για πρόκριση στην ομάδα τους.

Ο γενικός επιθεωρητής του Μάντσεστερ είναι καθησυχαστικός: "Τα σχέδια που κάνουμε είναι για να διευκολύνουμε την ασφαλή διεξαγωγή του ματς. Ας ελπίσουμε να μιλάμε μόνο για ποδόσφαιρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ανακοίνωση της Λίβερπουλ για το κατεστραμμένο πούλμαν της Σίτι
Η ερυθρά θάλασσα του Άνφιλντ
Παραδοχή των παικτών της Σίτι: "Δεν φταίει η επίθεση στο πούλμαν για την ήττα"
Μίλνερ, ο καλύτερος στην ιστορία του Champions League
Θρίαμβος της Λίβερπουλ, 3-0 τη Μάντσεστερ Σίτι
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ