CHAMPIONS LEAGUE

Εξομολόγηση: Το ωραιότερο γκολ του Champions League μπήκε κατά λάθος

Chelsea's Davide Zappacosta, second from right, celebrates with his teammate Willian, right, after scoring during the Champions League group C soccer match between Chelsea and Qarabag at Stamford Bridge stadium in London, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Chelsea's Davide Zappacosta, second from right, celebrates with his teammate Willian, right, after scoring during the Champions League group C soccer match between Chelsea and Qarabag at Stamford Bridge stadium in London, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Ντάβιντε Τζαπακόστα πέτυχε ίσως το ωραιότερο γκολ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, αλλά με ειλικρίνεια παραδέχθηκε πως όταν έφυγε η μπάλα από το πόδι του δεν είχε καμία πρόθεση να σκοράρει.

Η Τσέλσι κέρδισε με σκορ 6-0 την Κάραμπαγκ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League και στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του με τους "μπλε", ο Ντάβιντε Τζαπακόστα σκόραρε στο 30' το δεύτερο γκολ των Λονδρέζων.

Ο Ιταλός full back πήρε την μπάλα από δεξιά και έκανε μια καταπληκτική κούρσα 50 μέτρων. Φτάνοντας κοντά στην αντίπαλη περιοχή, σήκωσε το κεφάλι του για να δει την περιοχή και επιχείρησε να βρει συμπαίκτη του. Η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα σε μια εντυπωσιακή φάση.

Ο ίδιος ουσιαστικά παραδέχθηκε πως όταν έφυγε η μπάλα από το πόδι του δεν είχε καμία πρόθεση να σκοράρει.

"Ειλικρινά, πριν κάνω το γέμισμα είδα την περιοχή και ήθελα να δω πόσοι συμπαίκτες μου ήταν εκεί για να τους στείλω τη μπάλα. Όταν η μπάλα έφυγε από το πόδι μου, δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε και τι τροχιά είχε πάρει...

Όταν έφτασε στα δίχτυα, άκουσα τον κόσμο, έτρεξα στην εξέδρα, ήρθαν οι συμπαίκτες μου, ήταν όλο ένα όμορφο χάος...", εξομολογήθηκε ο Τζαπακόστα για το πανέμορφο αλλά προϊόν τύχης τέρμα που πέτυχε απέναντι στην Κάραμπαγκ.

Photo credits: (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

Δείτε το βίντεο με το γκολ:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ