CHAMPIONS LEAGUE

"Έκρηξη" Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου

"Έκρηξη" Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου
© DAVE SHOPLAND

Οι επίμονες ερωτήσεις των Άγγλων ρεπόρτερ για τον Κέβιν Ντε Μπράινε έκαναν έξαλλο τον Ζοζέ Μουρίνιο, παραμονή του κρίσιμου αγώνα με Στεάουα. Διαβάστε για την αντίδρασή του αλλά και τη... φουριόζα αποχώρησή του (VIDEO)

Ο αποκλεισμός του Κέβιν Ντε Μπράινε από την αποστολή της Τσέλσι για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Στεάουα (2η αγωνιστική ομίλων CL) έβαλε... φωτιά στη σημερινή συνέντευξη Τύπου του Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δέχτηκε σωρεία ερωτήσεων για την επιλογή του να αφήσει εκτός τον Βέλγο άσο, γεγονός που έφερε το ξέσπασμά του:

"Εντυπωσιάζεστε από τους παίκτες που δεν αγωνίζονται. Δεν επιλέχτηκε. Η απόφαση ήταν δική μου.

Μόνο 11 μπορούν να παίξουν και προσπάθησα να αποφασίσω, με βάση την εικόνα που έχω από αυτά που κάνουν στο γήπεδο όταν παίζουν και στην προπόνηση", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των "μπλε" και συνέχισε:

"Αυτός ο τύπος εδώ (σ.σ. έδειξε τον Φρανκ Λάμπαρντ που καθόταν δίπλα του στην αίθουσα) με ξέρει εννέα χρόνια και ξέρει ότι κάνω λάθη αλλά προσπαθώ να είμαι πάντα ειλικρινής.

Ήμουν ειλικρινής με τον Μάτα για αυτά που έχει κάνει στην προπόνηση και στο ματς που έπαιξε, για αυτό παίζει.

Δεν μου άρεσε το παιχνίδι του Κέβιν απέναντι στη Σουίντον και δεν μου άρεσε και ο τρόπος που έκανε προπόνηση. Αλλά έχετε την τάση να ρωτάτε πάντα για αυτούς που δεν παίζουν. Τα λέμε αύριο. Ευχαριστώ", ολοκλήρωσε ο Μουρίνιο.

Αμέσως μετά ο 50χρονος σηκώθηκε και έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου, αφήνοντας τον Φρανκ Λάμπαρντ -που εκπροσωπούσε τους συμπαίκτες του- να συνεχίσει τις δηλώσεις προς τα ΜΜΕ.

Δείτε το VIDEO...

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ