CHAMPIONS LEAGUE

"Έκραξε" τους παίκτες του ο Ρανιέρι

"Έκραξε" τους παίκτες του ο Ρανιέρι

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι παρά τη νίκη επί της Κοπεγχάγης έκραξε τους παίκτες του κάνοντας "κωλοτούμπα" μέσα σε 24 ώρες.

Η μόνη λογική εξήγηση που μπορούμε να βρούμε σε αυτό που έκανε ο Κλάουντιο Ρανιέρι μέσα σε 24 ώρες είναι ότι θέλει να ξυπνήσει τους παίκτες του στην Premier League. Αλλιώς, η "κωλοτούμπα" που έκανε είναι άνευ προηγουμένου.

Τη Δευτέρα ο Ιταλός δήλωνε ότι προτεραιότητα για την ομάδα του είναι το Champions League και μετά από τη νίκη κόντρα στην Κοπεγχάγη όχι μόνο το πήρε πίσω, αλλά έκραξε τους παίκτες του.

"Από την μία είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες μου, από την άλλη όμως όσο σκέφτομαι την Premier League είμαι θυμωμένος" ξεκίνησε στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε: "Στην καριέρα μου το έχω συναντήσει αυτό. Όταν παίζεις για πρώτη φορά σε μία μεγάλη διοργάνωση μεγαλώνεις και όταν χάνεις κάτι τότε επιστρέφεις στις εγχώριες διοργανώσεις.

Όταν παίζεις ειδικά στο Champions League παίρνεις μπροστά, λειτουργείς έξυπνα και είσαι συγκεντρωμένος σε κάθε συγκεντρωμένος σε κάθε κατάσταση. Χρησιμοποιείς όλη την πνευματική σου ενέργεια στο Champions League. Θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό αφού προτεραιότητα μας είναι η Premier League".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ