CHAMPIONS LEAGUE

Εικονική κλήρωση: Με Μονακό, Σεβίλλη, Μάριμπορ ο Ολυμπιακός

Logo of the UEFA Champions League is dislayed during the UEFA Champions League draw at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 25, 2016. (AP Photo/Claude Paris)
Logo of the UEFA Champions League is dislayed during the UEFA Champions League draw at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 25, 2016. (AP Photo/Claude Paris) AP

Το Sport24.gr πραγματοποίησε μία εικονική κλήρωση για τη φάση των ομίλων του Champions League, βγάζοντας τους αντιπάλους του Ολυμπιακού. Δείτε τους 8 ομίλους που δημιουργήθηκαν.

Μέσω εικονικής κλήρωσης, χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα https://draw.inker.fun/#/cl/gs, βγάλαμε τους αντιπάλους του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Champions League.

Έτσι, οι "ερυθρόλευκοι", που βρίσκονται στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας, κληρώθηκαν με τις Μονακό, Σεβίλλη και Μάριμπορ, στον 3ο όμιλο, που φαντάζει βατός για τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Ιδιαίτερα δυνατοί ο 4ος όμιλος με Ρεάλ, Ντόρτμουντ, Ρόμα και Σέλτικ, και ο 8ος με Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Εικονική κλήρωση: Με Μονακό, Σεβίλλη, Μάριμπορ ο Ολυμπιακός

Βέβαια, ο Ολυμπιακός θα μάθει τους αντιπάλους του το απόγευμα της Πέμπτης (19:00, LIVE από το Sport24.gr), όταν και θα γίνει η πραγματική κλήρωση της φάσης των ομίλων, στο Μονακό.

Ωστόσο, έτσι για πλάκα, δοκιμάστε κι εσείς να κάνετε τη δική σας εικονική κλήρωση.

AP Photo/Claude Paris

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ