CHAMPIONS LEAGUE

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ Μαδρίτης: Πρωταθλήτρια Ευρώπης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

Real Madrid's Karim Benzema celebrates after scoring the opening goal during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Real Madrid's Karim Benzema celebrates after scoring the opening goal during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε αυτό που δεν έχει καταφέρει κανένας άλλος σύλλογος: αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ την ίδια σεζόν!

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ευρωπαϊκού αθλητισμού, ο ίδιος σύλλογος βρίσκεται στην κορυφή σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Την ίδια σεζόν που ο Πάμπλο Λάσο και οι παίκτες του πανηγύρισαν το 10ο τρόπαιο της EuroLeague, ο Ζινεντίν Ζιντάν και οι δικοί του παίκτες έφτασαν στο 13ο τρόπαιο του Champions League.

Έτσι, για πρώτη φορά στην ιστορία ο ίδιος σύλλογος είναι Πρωταθλητής Ευρώπης στα δύο αθλήματα. Στο μπάσκετ ο ισπανικός σύλλογος τα κατάφερε στο Βελιγράδι σε βάρος της Φενέρμπαχτσε , ενώ στο ποδόσφαιρο η ομάδα που την... πάτησε στο Κίεβο ήταν η Λίβερπουλ.

Κι αν πριν από έξι βράδια ο Φλορεντίνο Πέρεθ έριχνε... χαστουκάκι στον δημοσιογράφο της NOVA , απόψε μπορεί να πανηγυρίζει για μια ιστορική πρωτιά της Ρεάλ Μαδρίτης!

AP Photo/Darko Vojinovic

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ