CHAMPIONS LEAGUE

Εγκώμια Ποτσετίνο για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ

Tottenham Hotspur's manager Mauricio Pochettino takes his seat before the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Middlesbrough at White Hart Lane stadium in London, Saturday, Feb. 4, 2017. (AP Photo/Joel Ryan)
Tottenham Hotspur's manager Mauricio Pochettino takes his seat before the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Middlesbrough at White Hart Lane stadium in London, Saturday, Feb. 4, 2017. (AP Photo/Joel Ryan) JOEL RYAN/INVISION/AP

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μίλησε για το ματς της Τότεναμ με τον ΑΠΟΕΛ και αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι Κύπριοι στο ΓΣΠ.

Η ζεστή ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσει η Τότεναμ στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ της Λευκωσίας για τη 2η αγωνιστική του Champions League, δεν περνάει ασχολίαστη από τον προπονητή των Λονδρέζων, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο Αργεντινός τεχνικός, ανέφερε: "Είμαστε έτοιμοι, αλλά γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς. Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ δημιουργούν πάντα πολύ καλή ατμόσφαιρα για την ομάδα τους και εχθρική για τον αντίπαλο, ενώ έχει και ζέστη η Κύπρος, καθώς οι θερμοκρασίες είναι πολύ διαφορετικές από την Αγγλία.

Έχω δει ορισμένα παιχνίδια τους, έχω δει ότι είναι οργανωμένοι και έτοιμοι για κάθε κατάσταση που θα προκύψει μέσα σε ένα ματς.

Δεν τα πηγαίνουν καλά στα τελευταία τους ματς στο πρωτάθλημα, όμως το Champions League είναι τελείως διαφορετικό και μετά την ήττα από τη Ρεάλ θα θέλουν να πάρουν κάτι θετικό. Εμείς θέλουμε τη νίκη για να κάνουμε ακόμα ένα βήμα για την πρόκριση, που είναι ο στόχος μας".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ