CHAMPIONS LEAGUE

Έδειξε το... μεσαίο δάχτυλο στους οπαδούς της Ντίναμο Ζάγκρεμπ ο Μασάντο

Έδειξε το... μεσαίο δάχτυλο στους οπαδούς της Ντίναμο Ζάγκρεμπ ο Μασάντο

Οι φίλοι της Ντίναμο Ζάγκρεμπ γιουχάισαν τον Πάουλο Μασάντο την ώρα της αλλαγής του, με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος να απαντήσει με χειρονομίες και κίνηση ότι... δεν τους ακούει. Πήρε κόκκινη από τον διαιτητή (VIDEO).

Τον ξέραμε για τύπο ήρεμο και χαβαλέ. Για τις ποδοσφαιρικές του αρετές άλλοι μιλούν με καλά λόγια και άλλοι όχι. Κανείς όμως δεν είχε να πει κακή κουβέντα για την συμπεριφορά του και τον χαρακτήρα του. Όχι ότι δεν δικαιούται ο κάθε άνθρωπος μια κακιά στιγμή (πολλές παραπάνω από μια για να είμαστε ειλικρινείς), εντούτοις η ενέργειά του την ώρα της αλλαγής του στον αγώνα της Ντίναμο Ζάγκρεμπ με τη Μόλντε ήταν εκτός του ότι γνωρίζαμε για τον ίδιο.

Ο Πορτογάλος αντικαταστάθηκε στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης για τον 3ο γύρο των προκριματικών του Champions League, παραχωρώντας την θέση του στον Μάρκο Ρογκ και ενώ το σκορ ήταν 1-1. Προφανώς η απόδοσή του δεν ήταν καλή και γι' αυτό άκουσε αποδοκιμασίες. Η απάντησή του θα μπορούσε σίγουρα να ήταν πολύ πιο ψύχραιμη, ειδικά αν μιλάμε για επαγγελματία αθλητή.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, έδειξε το μεσαίο του δάχτυλο στους οπαδούς της ομάδας του και μετά έφερε το χέρι του στο αυτί του, θέλοντας να τους δείξει ότι... δεν τους ακούει. Μετά, επανήλθε στις χειρονομίες και ο διαιτητής τού έδειξε κόκκινη κάρτα. Η πίκρα του ήταν εμφανής, δεν χωράει αμφιβολία, ενώ στη σελίδα του στο Facebook τα σχόλια δίνουν και παίρνουν για τον διεθνή μέσο.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ