CHAMPIONS LEAGUE

Δώρο στον Ρίισε η φανέλα του Μέσι

Δώρο στον Ρίισε η φανέλα του Μέσι

Ο Γιον Άρνε Ρίισε δεν έπαιξε ούτε λεπτό στον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τη Μπαρτσελόνα, είχε όμως κάθε λόγο να χαμογελάει στο φινάλε. Αιτία η συλλεκτική φανέλα του Μέσι που βρέθηκε στα χέρια του!

Η αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ με τη Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης για την 5η αγωνιστική του Champions League δεν ήταν ιστορική μόνο για τον Λιονέλ Μέσι -ο οποιός με το χατ-τρικ που σημείωσε έφτασε τα 74 και έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στη διοργάνωση- αλλά και για τον Γιον Άρνε Ρίισε.

Ο Νορβηγός αριστερός μπακ των πρωταθλητών Κύπρου έμεινε στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε λεπτό κόντρα στους "μπλαουγκράνα" όμως στο φινάλε είχε κάθε λόγο να αισθάνεται υπερηφάνεια ποζάροντας με την συλλεκτική φανέλα του Μέσι!

Δώρο στον Ρίισε η φανέλα του Μέσι

Πώς το κατάφερε αυτό; Στο ημίχρονο κιόλας του αγώνα (με το σκορ στο 2-0 για τη "Μπάρτσα") έπιασε τον Μέσι και τον παρακάλεσε να ανταλλάξουν φανέλες στο φινάλε, με τον Αργεντίνο να δέχεται και τον Ρίισε να δηλώνει ευτυχισμένος στη νορβηγική τηλεόραση λίγο αργότερα:

"Ένα από τα πιο ωραία πράγματα αυτή τη βραδιά ήταν πως ο Μέσι μου χάρισε τη φανέλα του. Του την είχα ζητήσει κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας και εκείνος ήταν πολύ ευγενικός να μου τη χαρίσει.

Δώρο στον Ρίισε η φανέλα του Μέσι

Είναι ο πιο δυνατός ποδοσφαιριστής στον κόσμο και απόψε το βράδυ το απέδειξε", δήλωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος μπακ.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ