CHAMPIONS LEAGUE

Δώνης: "Φαβορί ο Άγιαξ"

Δώνης: "Φαβορί ο Άγιαξ"
Δώνης GEORGE M.MICHAEL

Ο Γιώργος Δώνης χαρακτήρισε φαβορί τον Άγιαξ στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ και εξέφρασε την σιγουριά του ότι οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα κόντρα στον Αίαντα.

Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται στο ΓΣΠ τον Άγιαξ για την 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Η κυπριακή ομάδα, παρότι στον πρώτο της αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ στο Καμπ Νόου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, ηττήθηκε με 1-0 από την Μπαρτσελόνα.

Ο Γιώργος Δώνης, στις δηλώσεις του για το ματς, χαρακτήρισε το ματς με τον Άγιαξ πιο δύσκολα από αυτό με την Μπαρτσελόνα. Διαβάστε τις δηλώσεις του:

"Μετά από ένα μεγάλο γεγονός στους ομίλους όπως ήταν ο αγώνας με την Μπαρτσελόνα, ακολουθεί ένα ακόμη ωραίο γεγονός, το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας. Ξέραμε από την αρχή ότι σε αυτό τον όμιλο οι πιθανότητες που έχουμε είναι λιγότερες απότις άλλες ομάδες και για να μεγαλώσουμε τις πιθανότητές μας θα πρέπει να μαζέψουμε κάποιους βαθμούς στα τρία ματς στην έδρα μας.

Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον πρωταθλητή Ολλανδίας που είναι το φαβορί. Η φιλοσοφία του Άγιαξ είναι πάντα ίδια, ανεξάρτητα από το ότι αλλάζει παίκτες. Παίζει επιθετικά και θα πρέπει να ανταποκριθούμε. Θα έλεγα ότι είναι μεγαλύτερων απαιτήσεων σε σχέση με την Μπαρτσελόνα.

Τότε ήμασταν πάντα πίσω από τη μπάλα έπρεπε να έχουμε καλές τοποθετήσεις στο δικό μας μισό. Αύριο οι απαιτήσεις θα είναι μεγαλύτερες σε όλα τα πλάτη του γηπέδου, γιατί δεν θα είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε τέτοια κατοχή στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες θα τα δώσουν όλα".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ