CHAMPIONS LEAGUE

Δώνης: "Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει αδικία"

APOEL Nicosia coach Giorgos Donis reacts during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
APOEL Nicosia coach Giorgos Donis reacts during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης, υποστήριξε ότι η ομάδα του είχε την ευκαιρία απέναντι στην Τότεναμ, αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκε κι αναγνώρισε ότι σε αυτόν τον όμιλο είναι δύσκολο να πάρει ακόμη και το βαθμό.

Το ΑΠΟΕΛ γνώρισε την εντός έδρας ήττα (0-3) από την Τότεναμ στη Λευκωσία για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League με τον τεχνικό της κυπριακής ομάδας, Γιώργο Δώνη, να αναγνωρίζει τις αντικειμενικές δυσκολίες τέτοιων αναμετρήσεων, ωστόσο να ξεκαθαρίζει ότι οι παίκτες του είχαν μια ευκαιρία την οποία δεν εκμεταλλεύτηκαν.

"Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές. Από εμπειρία τόσων ετών, σε τέτοιου επιπέδου παιχνίδια πρέπει να εκμεταλλεύεσαι τις στιγμές σου. Όσο κυλούσε ο χρόνος είχαμε καλή οργάνωση, το πιστεύαμε παραπάνω και γενικά λειτουργήσαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Θεωρώ πως ήμασταν πιο επικίνδυνοι στις τρεις φάσεις που είχαμε. Δεχθήκαμε ένα γκολ που δεν μπορώ να ξέρω αυτή την στιγμή πως έγινε και πήγαμε στα αποδυτήρια με το 0-1.

Με τα παιδιά είπαμε να πάμε να το διεκδικήσουμε και να αιφνιδιάσουμε τον αντίπαλο. Το κάναμε για 15 λεπτά πάρα πολύ καλά. Θεωρώ πως είχαμε αρκετές στιγμές να ισοφαρίσουμε και με τέτοιες ομάδες αν δεν το κάνεις θα σε τιμωρήσουν. Πολλές φορές μπορεί να λέει κάποιος ότι είναι άδικο το σκορ.

Δεν υπάρχει αδικία στο ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο είναι να βάλεις τη μπάλα στα δίκτυα. Υπάρχουν πολλά θετικά να κρατήσω και μπορούν να με κάνουν αισιόδοξο για την ομάδα που προσπαθούμε να φτιάξουμε. Είμαστε ρεαλιστές, ξέρουμε ότι με τέτοιες ομάδες μπορεί να μην πάρεις και πόντο. Σήμερα ήταν η ευκαιρία μας αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Η ομάδα μου έδειξε πολύ μεγάλο θάρρος αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις στιγμές μας. Δεν έχω παράπονα από τη λειτουργία μας ή την προσπάθεια", υποστήριξε ο Γιώργος Δώνης.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ