CHAMPIONS LEAGUE

Δώνης: "Κάναμε τα πιο πολλά λάθη που κάναμε σε όλη τη διοργάνωση"

APOEL Nicosia coach Giorgos Donis looks out from the bench before a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paul White)
APOEL Nicosia coach Giorgos Donis looks out from the bench before a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paul White) AP

Στα πολλά λάθη, τα οποία ήταν περισσότερα από όσα τα άλλα μαζί στα υπόλοιπα παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα του φέτος στο Champions League, στάθηκε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης.

Στα πολλά λάθη, τα οποία, όπως ανέφερε, ήταν περισσότερα από όσα τα άλλα μαζί στα υπόλοιπα παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα του φέτος στο Champions League, στάθηκε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης. Ο προπονητής των "γαλαζοκιτρίνων" μιλώντας μετά την βαριά ήττα του ΑΠΟΕΛ από την Ρεάλ με 6-0 στο ΓΣΠ, ανέφερε τα εξής:

"Υπάρχουν βραδιές που στο ποδόσφαιρο είναι δύσκολες. Και στο παρελθόν είδαμε ομάδες να δέχονται 7 και 8 γκολ. Και η Ρόμα δέχτηκε εφτά γκολ στην έδρα της. Κάναμε τα πιο πολλά λάθη που κάναμε συνολικά σε όλη τη διοργάνωση. Δεν φαινόταν το παιχνίδι ότι θα εξελιχθεί έτσι.

Χάσαμε την ισορροπία μας, επηρεαστήκαμε και δεχτήκαμε τρία γκολ σε έξι λεπτά. Είναι μια δύσκολη βραδιά, όμως εξακολουθώ να αισθάνομαι περήφανος για την ομάδα. Ξέρουμε ότι κάνουμε λάθη και εγώ και οι παίκτες, όμως θα τους δώσω πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνουμε, αλλά και επειδή δίνεται η δυνατότητα στον κόσμο να βλέπει τέτοια παιχνίδια.

Ο κόσμος καταλαβαίνει τις διαφορές. Ειδικά όταν στραβώνει ένα παιχνίδι. Η ψυχολογία λειτούργησε πολύ αρνητικά. Είναι σημαντικό που ήταν κοντά μας ο κόσμος", ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Δώνης.

Για τις πιθανότητες για κατάληψη της 3ης θέσης, σχολίασε: "Είναι σημαντικό που πάμε για να παλέψουμε ένα παιχνίδι. Πρέπει να πάμε με καλή ψυχολογία. Αν είμαστε ικανοί και τυχεροί να πάμε στο Europa League".

Για την συνέχεια, ανέφερε: "Πρέπει να αρχίσουμε να βρίσκουμε ρυθμό στο πρωτάθλημα".

Πηγή: balla.com.cy

AP Photo/Paul White

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ