CHAMPIONS LEAGUE

Δώνης: "Ήταν πάνω από τις δυνάμεις μας"

APOEL Nicosia coach Giorgos Donis reacts during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
APOEL Nicosia coach Giorgos Donis reacts during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης, αναγνώρισε την ανωτερότητα της Ρεάλ Μαδρίτης αν κι εξέφρασε τη μερική ικανοποίησή του από την εμφάνιση των παικτών του.

Η Ρεάλ νίκησε 3-0 το ΑΠΟΕΛ στη Μαδρίτη για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και ο τεχνικός της ομάδας της Λευκωσίας, Γιώργος Δώνης, παραδέχθηκε την άνιση μάχη με τους "μερένγκες".

"Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές στο ποδόσφαιρο. Ξέραμε το βαθμό δυσκολίας από την αρχή. Ήταν μία εμπειρία για όλους μας. Όταν κάτι είναι παραπάνω από τις δυνάμεις σου, δεν έχεις να πεις κάτι. Ήταν πάνω από τις δυνάμεις μας. Ήμασταν οργανωμένοι, προσπαθήσαμε.

Ήταν όπως το περίμενα. Είχαμε την οργάνωσή μας, τρέξαμε καλά, κλείσαμε τους χώρους. Θεωρώ ότι δεχτήκαμε ένα εύκολο γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν κακοί, το ποσοστό κατοχής μας δεν ήταν μικρό. Από τους νέους μας θα περιμέναμε ίσως περισσότερα, αλλά επηρεάστηκαν από το άγχος.

Ο Σαλάι, θεωρώ, μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα, ο Βούρος επίσης, ο Ζαχίντ, ο Φαρίας. Δεχτήκαμε το 2-0 με ένα πέναλτι που δεν ήταν και μετά υπήρχε μεγάλος κίνδυνος".

Εγώ πιστεύω ότι από αυτή τη διαδικασία με τα συνεχή ματς θα βγούμε καλύτεροι. Θα υπάρξει περισσότερη κούραση, αλλά με τέτοια ματς γίνονται καλύτεροι οι παίκτες και όταν γίνονται καλύτεροι οι παίκτες γίνονται καλύτερες και οι ομάδες".

Για το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει συντριβεί: "Είναι θέμα της ομάδας. Είναι τόσες οι φορές που παίζει η ομάδα στο Champions League. Υπάρχει ένα DNA, κι αυτό οι νέοι παίκτες που έρχονται το εισπράττουν".

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ