CHAMPIONS LEAGUE

Δύο μήνες έξω ο Ντουμπιά για "θέατρο" σε πέναλτι

Δύο μήνες έξω ο Ντουμπιά για "θέατρο" σε πέναλτι

Ο Σεϊντού Ντουμπιά τραυματίστηκε σοβαρά κάνοντας "θέατρο" για να κερδίσει πέναλτι κόντρα στην Μπαρτσελόνα και θα χάσει τη ρεβάνς της Σπόρτινγκ με τον Ολυμπιακό (video).

Ο Σεϊντού Ντουμπιά θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της Σπόρτινγκ με τον Ολυμπιακό στη Λισαβόνα για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, αφού ο τραυματισμός του στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα αποδείχθηκε σοβαρός.

Ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού είχε τραυματιστεί στο 1ο ημίχρονο της αναμέτρησης κόντρα στους "μπλαουγκράνα" στο "Ζοζέ Αλβαλάδε", όταν πήδηξε προ του Ζεράρ Πικέ στην άκρη της περιοχής, προσπαθώντας να κερδίσει πέναλτι. Ο Καταλανός αμυντικός δεν τον ακούμπησε, ωστόσο ο 29χρονος διεθνής έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο, με συνέπεια να τραυματιστεί σε τένοντα και να αποχωρήσει κουτσαίνοντας και με κίτρινη κάρτα για "θέατρο" λίγα λεπτά πριν από το τέλος του ημιχρόνου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ακτής Ελεφαντοστού, Μαρκ Βίλμοτς, γνωστοποίησε σε συνέντευξη Τύπου πριν από τους αγώνες με Μάλι και Μαρόκο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντουμπιά, διότι ενδέχεται να μείνει εκτός δράσης μέχρι και δύο μήνες.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ