CHAMPIONS LEAGUE

"Διπλό" η Γιουβέντους, 2-0 στο Πόρτο

"Διπλό" η Γιουβέντους, 2-0 στο Πόρτο

Η Πόρτο έπαιζε με 10 παίκτες από το 27' και ο Ίκερ Κασίγιας "λύγισε" λίγο μετά το 70', δέχτηκε δύο γκολ σε ένα τρίλεπτο και η Γιουβέντους νίκησε 2-0 στο "Dragão", έτσι δύσκολα δεν θα βρεθεί στα προημιτελικά (videos)

Η Γιουβέντους νίκησε 2-0 την Πόρτο στο "Dragão" και έτσι μόνο με.. αυτοκτονία η πρωταθλήτρια Ιταλίας δεν θα βρεθεί στα προημιτελικά του Champions League.

Από το 27ο λεπτό οι "δράκοι" έπαιζαν με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Αλέξ Τέλες και άντεξαν μέχρι το 72ο λεπτό. Τότε άνοιξε το σκορ ο Μάρκο Πιάτσα, με το πρώτο του τέρμα στην διοργάνωση και μόλις δύο λεπτά νίκησε τον Ίκερ Κασίγιας και ο Ντάνι Άλβες.

Πιάτσα και Άλβες αμφότεροι μπήκαν στο ματς ως αλλαγή, ο δεύτερος μάλιστα ένα λεπτό πριν σκοράρει, ενώ τα γκολ τους είχαν διαφορά μόλις 141 δευτερόλεπτα!

"Διπλό" η Γιουβέντους, 2-0 στο Πόρτο
"Διπλό" η Γιουβέντους, 2-0 στο Πόρτο

***θυμηθείτε ΕΔΩ το live της αναμέτρησης

Πόρτο - Γιουβέντους 0-2

Σκόρερς: 72' Πιάτσα, 74' Ντάνι Άλβες

Γήπεδο: "Dragão", Πόρτο

Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)

Χωρίς μεγάλη φάση στα πρώτα λεπτά το ματς, με τον Πάουλο Ντιμπάλα να απειλεί για πρώτη φορά στο 23', με το ματς όμως να... ζεσταίνεται στο 27', όταν ο Αλέξ Τέλες αποβλήθηκε.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ πήρε κίτρινη κάρτα στο 25' και δεύτερη δυο λεπτά μετά, αμφότερες δικαιολογημένες, ενώ θα μπορούσε και νωρίτερα ο Φέλιξ Μπριχ να του είχε δείξει κίτρινη.

Με το αριθμητικό πλεονέκτημα η "Γιούβε" απέκτησε την υπεροχή, αλλά στο 39' ο Κασίγιας έκανε εξαιρετική απόκρουση σε σουτ του Ιγκουαΐν που κόντραρε και στο 45'+1 είχε δοκάρι σε σουτ λίγο έξω από την περιοχή ο Ντιμπάλα.

Τα σουτ των Κεντίρα και Ιγκουαΐν ήταν άστοχα και τελικά η Πόρτο "λύγισε" στο 72', με τον Μάρκο Πιάτσα να ανοίγει το σκορ με σουτ στην κίνηση, αφού έκανε το "ένα-δύο" με τον Ντιμπάλα, με βοήθεια μια κόντρας.

Ο Κροάτης εξτρέμ είχε περάσει στο ματς στο 67', ενώ ο Ντάνι Άλβες μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 73' και στο 74' σκόραρε, κάνοντας το 0-2 από κοντά, έπειτα από την πάσα του Αλέξ Σάντρο.

ΠΟΡΤΟ: Κασίγιας, Μάξι Περέιρα, Φελίπε, Μαρκάνο, Αλέξ Τέλες, Ντανίλο Περέιρα, Ρούμπεν Νέβες (61' Χεσούς Κορόνα), Έκτορ Ερέρα, Μπραχιμί (73' Ντιόγκο Ζότα), Αντρέ Σίλβα (30' Λαγιούν), Σοάρες.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ (73' Ντάνι Άλβες), Μπαρτζάλι, Κιελίνι, Αλέξ Σάντρο, Κεντίρα, Πιάνιτς, Κουαδράδο (67' Πιάτσα), Μάντζουκιτς, Ντιμπάλα (85' Μαρκίζιο), Ιγκουαΐν.

*κόκκινη 27' Αλέξ Τέλες

"Διπλό" η Γιουβέντους, 2-0 στο Πόρτο
Porto's  forward Andre Silva (R) vies with Juventus' defender Giorgio Chiellini during the UEFA Champions League round of 16 second leg football match FC Porto vs Juventus at the Dragao stadium in Porto on February 22, 2017. / AFP PHOTO / FRANCISCO LEONG
Porto's forward Andre Silva (R) vies with Juventus' defender Giorgio Chiellini during the UEFA Champions League round of 16 second leg football match FC Porto vs Juventus at the Dragao stadium in Porto on February 22, 2017. / AFP PHOTO / FRANCISCO LEONG AFP

Τα πρώτα ματς των "16":

Τρίτη (14/2)

Μπενφίκα - Ντόρτμουντ 1-0

Παρί Σεν-Ζερμέν - Μπαρτσελόνα 4-0

Τετάρτη (15/2)

Ρεάλ - Νάπολι 3-1

Μπάγερν - Άρσεναλ 5-1

Τρίτη (21/2)

Μάντσεστερ Σίτι - Μονακό 5-3

Λεβερκούζεν - Ατλέτικο 2-4

Τετάρτη (22/2)

Πόρτο - Γιουβέντους 0-2

Σεβίλλη - Λέστερ 2-1

*ρεβάνς σε δύο εβδομάδες

Ο πίνακας των σκόρερς

10 γκολ

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

7 γκολ

Έντινσον Καβάνι (Παρί Σεν-Ζερμέν)

6 γκολ

Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Μπάγερν)

5 γκολ

Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ)

Σέρχιο Αγκουέρο (Μάντσεστερ Σίτι)

4 γκολ

Αντρέ Σίλβα (Πόρτο)

Μεσούτ Εζίλ (Άρσεναλ)

Ντρις Μέρτενς (Νάπολι)

Ριγιάντ Μαχρέζ (Λέστερ)

Ρανταμέλ Φαλκάο (Μονακό)

Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο)

Αρντά Τουράν (Μπαρτσελόνα)

Άνχελ ντι Μαρία (Παρί Σεν-Ζερμέν)

Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ (Ντόρτμουντ)

3 γκολ

Ντμίτρι Πόλοζ (Ροστόβ)

Τόμας Μίλερ (Μπάγερν)

Γιόσουα Κίμιχ (Μπάγερν)

Θίο Γουόλκοτ (Άρσεναλ)

Λούκας Πέρεθ (Άρσεναλ)

Μουσά Ντεμπελέ (Σέλτικ)

Αλέξις Σάντσες (Άρσεναλ)

Μάρκο Ρόις (Ντόρτμουντ)

Αρκάντιους Μίλικ (Νάπολι)

Εντουάρντο Σάλβιο (Μπενφίκα)

Ρικάρντο Κουαρέσμα (Μπεσίκτας)

Γκονσάλο Ιγκουαΐν (Γιουβέντους)

Βενσάν Αμπουμπακάρ (Μπεσίκτας)

Πόρτο - Γιουβέντους 0-2

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ