CHAMPIONS LEAGUE

Δικαιώνει Σιδηρόπουλο, Καλογερόπουλο ο Γουέμπ

Players argue with referee during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Arsenal and Bayern Munich at the Emirates Stadimum in London, Tuesday, March 7, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Players argue with referee during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Arsenal and Bayern Munich at the Emirates Stadimum in London, Tuesday, March 7, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Άγγλος πρώην διαιτητής, Χάουαρντ Γουέμπ, ο οποίος στο παρελθόν είχε σφυρίξει τον τελικό του Champions League το 2010, χαρακτήρισε ορθή την ερμηνεία που έδωσαν στον κανονισμό-αποβολή στο πέναλτι οι Σιδηρόπουλος, Καλογερόπουλος χρησιμοποιώντας ένα tweet του Ρόμπερτ Σάβατζ.

Από το βράδυ της Τρίτης πρώτο θέμα στην Αγγλία και όχι μόνο είναι οι αποφάσεις των Σιδηρόπουλου, Καλογερόπουλου και κατά πόσο αυτές ήταν σωστές. Όχι τόσο το πέναλτι που ζήτησε η Άρσεναλ και δεν της έδωσε ο διεθνής ρέφερι όσο αυτό που υπέδειξε εν συνεχεία υπέρ της Μπάγερν και η κίτρινη κάρτα που έγινε κόκκινη στον Κοσιελνί.

Μια αποβολή που προέκυψε μετά από συζήτηση του διαιτητή της αναμέτρησης κ. Σιδηρόπουλου με τον επιπρόσθετο βοηθό κ. Καλογερόπουλο αφού αρχικά ο ρέφερι είχε δείξει κίτρινη κάρτα στον στόπερ των Άγγλων.

Σύμφωνα όμως με έναν κορυφαίο πρώην Άγγλο διαιτητή ο οποίος πλέον εργάζεται για το "btsport", τον Χάουαρντ Γουέμπ, η ερμηνεία των Σιδηρόπουλου, Καλογερόπουλου στον κανονισμό ήταν ορθή.

Τουλάχιστον αυτό έγραψε στο twitter του ο 46χρονος ρέφερι χρησιμοποιώντας επίσης ένα tweet του παλαίμαχου Ουαλού ποδοσφαιριστή Ρόμπερτ Σάβατζ. Ας δούμε όμως τι έγραψε ο Σάβατζ και τι απάντησε ο Γουέμπ.

Ο 42χρονος Ουαλός με θητεία σε Γιουνάιτεντ, Λέστερ, Μπλάκμπερν έκανε ένα tweet στο οποίο ανέφερε: "Σωστή απόφαση η κόκκινη κάρτα. Κατά τη γνώμη μου δεν κάνει κίνηση να πάει να παίξει την μπάλα. Ένα σπρώξιμο στην πλάτη αποτρέπει την ευκαιρία από μια καθαρή φάση για γκολ".

Με δυο λέξεις ήρθε και η απάντηση του Γουέμπ ο οποίος χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο tweet πρόσθεσε: "Σωστή ερμηνεία" δικαιώνοντας τους Σιδηρόπουλο, Καλογερόπουλο για την απόφαση που πήραν.

Δείτε το VIDEO:

AP Photo/Kirsty Wigglesworth


TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ