CHAMPIONS LEAGUE

Διαμαρτυρία οπαδών στο Άρσεναλ - Μπάγερν

Διαμαρτυρία οπαδών στο Άρσεναλ - Μπάγερν
Άρσεναλ γήπεδο

Τα πανάκριβα εισιτήρια του Champions League και συγκεκριμένα στο ματς Άρσεναλ - Μπάγερν αναγκάζουν τους Γερμανούς οπαδούς να απουσιάσουν στα πρώτα πέντε λεπτά της αναμέτρησης δείχνοντας έτσι την αντίδραση τους.

Όπως καταγγέλλουν οι οπαδοί/φίλαθλοι της Μπάγερν Μονάχου, τα πιο φθηνά εισιτήρια για το ματς με την Άρσεναλ στην Αγγλία κοστίζουν 85 ευρώ! Αυτός είναι και ο λόγος που θα εκφράσουν την αντίθεση τους στην τιμολόγηση των εισιτηρίων την ερχόμενη Τρίτη (20/10).

Πως θα συμβεί αυτό; Όπως λένε τα οργανωμένα γκρουπ που θα ταξιδέψουν στην Αγγλία, θα καθίσουν στις θέσεις τους με πέντε λεπτά καθυστέρηση έτσι ώστε να ακουστεί η φωνή τους.

"Δεν θα πάμε στις κερκίδες. Θα περιμένουμε πέντε λεπτά έτσι ώστε να δει ο κόσμος τα άδεια καθίσματα και να κερδίσουμε την προσοχή του. Είναι απαράδεκτες οι τιμές των εισιτηρίων", ανέφεραν οργανωμένοι οπαδοί: "το κόσμος ανέρχεται στα 85 ευρώ, όμως όπως φαίνεται η αξία του φιλάθλου είναι μηδενική. Καλούμε όλους τους φιλάθλους να κάνουν το ίδιο".

Είναι γνωστό εδώ και χρόνια πως η Άρσεναλ έχει τα ακριβότερα εισιτήρια στην Αγγλία, όμως όπως φαίνεται αυτό δεν αρέσει στους οπαδούς ξένων ομάδων που φιλοξενούνται στο "Emirates Stadium".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ