CHAMPIONS LEAGUE

Δεν χάνουν στα τελευταία ματς στην Ευρώπη οι Νέοι!

Δεν χάνουν στα τελευταία ματς στην Ευρώπη οι Νέοι!
INTIME SPORTS

Άγνωστη λεξη είναι η ήττα για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων στην Ευρώπη. Η ιστορία είναι με το... μέρος του. Διαβάστε αναλυτικά.

Άγνωστη λεξη είναι η ήττα για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων στην Ευρώπη. Η ομάδα του Πειραιά συμμετέχει φέτος για 4η σεζόν σε διοργάνωση της UEFA και περιμένει με αγωνία την αναμέτρηση της 6ης ημέρας με την Άρσεναλ στο Ρέντη (9/12, 18:00), η οποία θα κρίνει την πρόκριση της στην επόμενη φάση του UEFA Youth League. Η ιστορία είναι με το... μέρος του Ολυμπιακού αφού δεν έχει χάσει ποτέ σε τελευταίο παιχνίδι ομίλου.

Οι "ερυθρόλευκοι" μετρούν δυο νίκες και μια ισοπαλία και δυο προκρίσεις στην επόμενη φάση, Η αρχή έγινε το 2012 όταν ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0 την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο "Γ. Καραϊσκάκης" και προκρίθηκε ως πρώτος στην φάση των "16" του Next Gen Series.

Τη σεζόν 2013-14 στο UEFA Youth League ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με την Άντερλεχτ στο "Γ. Καραϊσκάκης" στο τελευταίο παιχνίδι σ' ένα ματς που δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο ενώ την περίοδο 2014-15 ο Ολυμπιακός κερδίζει στο Youth League με 2-0 την Μάλμε στο Ρέντη και ως δεύτερος συνεχίζει στη διοργάνωση. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα είχε προκριθεί από την 5η ημέρα με το "διπλό" στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο.

Αναλυτικά τα τρία... τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού στις φάσεις των ομίλων:

12/12/2012 Next Gen Series Ολυμπιακός-Μπιλμπάο 1-0 (Γκίνο)

11/12/2013 Youth League Ολυμπιακός-Άντερλεχτ 0-0

9/12/2014 Youth League Ολυμπιακός-Μάλμε 2-0 (Λάτσι, Βέργος)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ