CHAMPIONS LEAGUE

Δεν πίστευε την ήττα της Άρσεναλ ο Λαμ!

Δεν πίστευε την ήττα της Άρσεναλ ο Λαμ!
INTIME SPORTS

Η ήττα της Άρσεναλ στην έδρα της Ντίναμο Ζάγκρεμπ έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση στον Φίλιπ Λαμ, ώστε να νομίζει αρχικά πως τον ενημερώσαν λανθασμένα για το αποτέλεσμα!

Η Μπάγερν Μονάχου επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί που είχε για το ματς με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του Champions League, περνώντας νικηφόρα με 3-0 από το Φάληρο, όμως την ίδια ώρα η Άρσεναλ υπέστη ένα γερό κάζο στην Κροατία χάνοντας 2-1 από την Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Το αποτέλεσμα αυτό προκάλεσε έκπληξη στον ποδοσφαιρικό κόσμο και μεταξύ αυτών και στον Φίλιπ Λαμ, με τον αρχηγό της Μπάγερν να παραδέχεται πριν τον αγώνα της ομάδας του με τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ πως νόμιζε πως είχε γίνει λάθος όταν τον ενημέρωσαν για την ήττα των "κανονιέρηδων".

"Η Ντίναμο είναι πολύ άνετη στο σπίτι της. Έχουν εξαιρετικούς οπαδούς και είναι δύσκολο να τους νικήσεις μέσα στην έδρα τους. Η ήττα της Άρσεναλ στο Ζάγκρεμπ με αιφνιδίασε πραγματικά. Στην αρχή νόμιζα πως είχε γίνει κάποιο λάθος", τόνισε αρχικά μιλώντας στην "Jutarnji List" και πρόσθεσε:

Δεν πίστευε την ήττα της Άρσεναλ ο Λαμ!
INTIME SPORTS

"Η Ντίναμο θα παίξει εξαιρετικά αμυντικά, ο τοίχος στην άμυνα θα είναι πιο συμπαγής συγκριτικά με ένα τυπικό παιχνίδι. Θα προσπαθήσουν να παίξουν με αντεπιθέσεις".

Σημειώνεται πως η ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα είναι η μοναδική ομάδα που έχει μόνο νίκες στη φετινή Bundesliga (έχει "7 στα 7" με 21-3 τέρματα και η διαφορά της από τη δεύτερη Ντόρτμουντ είναι στους 4 βαθμούς) ενώ από την πλευρά της η Ντίναμο Ζάγκρεμπ είναι αήττητη στο πρωτάθλημα Κροατίας μετά από 11 αγωνιστικές.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ