"Δεν μπορεί κανείς μας να υποτιμήσει τον Παναθηναϊκό"

"Δεν μπορεί κανείς μας να υποτιμήσει τον Παναθηναϊκό"

Πέντε ποδοσφαιριστές της Μπριζ μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας ότι σίγουρα είναι καλό που έχουν εικόνα των πράσινων από το φιλικό των δυο ομάδων αλλά δεν θα έχουν καμία σχέση με τα ματς που έρχονται..

Η επίσημη αντίδραση από πλευράς Μπριζ σχετικά με την κλήρωση με τον Παναθηναϊκό ήρθε με τις δηλώσεις πέντε ποδοσφαιριστών της ομάδας του Βελγίου στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Οι Φόρμερ, Ισκιέρδο, Βανάκεν, Σίμονς και Ντε Σούτερ μίλησαν για τις αναμετρήσεις με τους πράσινους τονίζοντας πως τα δυο ματς που έρχονται δεν θα έχουν καμία σχέση με το φιλικό που έδωσαν οι δυο ομάδες στην Ολλανδία πριν λίγες μέρες.

Παράλληλα όλοι τους στάθηκαν στις δύσκολες καιρικές συνθήκες που αναμένεται να συναντήσουν στο πρώτο ματς στην Λεωφόρο ενώ ο μεν Φόρμερ αναφέρθηκε στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, ο δε Ισκιέρδο στον Ζέκα που του είχε κάνει εντύπωση από το φιλικό, ο Βανάκεν εστίασε στις καιρικές συνθήκες και οι Σίμονς, Σούτερ μίλησαν για την θέληση της νίκης που θα έχει η κάθε ομάδα.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών της Μπριζ.

Ρουντ Φόρμερ: "Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο"

"Είναι μια καλή κλήρωση δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο. Είναι μεγάλο αβαντάζ ότι παίξαμε μαζί τους σε φιλικό παιχνίδι. Δεν μας είναι άγνωστος σαν αντίπαλος. Βέβαια η εικόνα σε ένα φιλικό προετοιμασίας δεν είναι κάτι στο οποίο μπορεί να στηριχθείς αλλά το τεχνικό μας τιμ πήρε πολύτιμα μαθήματα. Επίσης δεν είναι καλό ότι παίζουμε το πρώτο ματς εκτός έδρας. Οι Έλληνες είναι γνωστό ότι είναι ένα ζεστό και θερμό κοινό. Οπότε η υποδοχή που θα έχουμε θα είναι θερμή αλλά σε λιγότερο από μια εβδομάδα θα γίνει ακριβώς το ίδιο στην έδρα μας. Οι οπαδοί μας επιθυμούν να παίξουμε στο Champions League και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να ικανοποιήσουμε την επιθυμία τους".

Χοσέ Ισκιέρδο: "Δεν μπορείς να υποτιμήσεις τον Παναθηναϊκό"

"Είναι ένα συν για το κλαμπ το φιλικό που δώσαμε ενόψει των δυο αγώνων αλλά και η νίκη μας. Σίγουρα δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα στην ομάδα αλλά δεν θα πρέπει να μείνουμε σε αυτό. Η διαφορά ανάμεσα σε ένα φιλικό παιχνίδι και σε μια μάχη για το Champions League είναι τεράστια. Δεν πρέπει κανείς μας να υποτιμήσει τον Παναθηναϊκό. Θυμάμαι ιδιαίτερα τον αρχηγό τους. Μου έκανε εντύπωση στην Ολλανδία. Το πρώτο ματς θα κρίνει πολλά. Είμαι περίεργος για την υγρασία σε αυτή τη χώρα. Μπορεί να ακόμα πιο αποπνικτικά το καλοκαίρι. Η ομάδα όμως θα ταξιδέψει με αρκετή αυτοπεποίθηση στην Αθήνα"

Χανς Βανάκεν: "Θα έχουμε τις ευκαιρίες μας"

"Σίγουρα με το που έμαθα την κλήρωση δεν φώναξα από τη χαρά μου ότι θα είναι εύκολα τα πράγματα. Η πρόσφατη φιλική μας αναμέτρηση στην Ολλανδία μπορεί να μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτές τις δυο αποστολές και να σχεδιάσουμε την παραμικρή λεπτομέρεια. Σίγουρα υπάρχουν ευκαιρίες για να προκριθούμε στην επόμενη φάση  αλλά για να βγάλουμε το τομάρι από την αρκούδα πρέπει να την σκοτώσουμε πρώτα. Δεν θα αποτελέσει δικαιολογία σε καμία περίπτωση η ζέστη που θα συναντήσουμε στην Αθήνα. Θα πρέπει να την αντέξουμε".

Tίμι Σίμονς-Τομ Ντε Σούτερ: "Το φιλικό ματς δεν μετράει"

"Έχουμε ήδη αφήσει πίσω μας το φιλικό παιχνίδι. Δεν μπορούμε να μετρήσουμε τη δυναμικότητα του αντιπάλου από ένα τέτοιο φιλικό παιχνίδι. Δεν μπορούμε να τους αξιολογήσουμε με βάση αυτό. Το ματς στην Ολλανδία ήταν ένα φιλικό προετοιμασίας. Οι Έλληνας θα θελήσουν να βάλουν τα μεγάλα τους όπλα σε αυτά τα ματς. Στα επίσημα ματς παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και η θέληση της νίκης. Ο αγώνας στην Αθήνα κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει σε ένα "καζάνι". Αυτό δεν μας φοβίζει καθώς πριν λίγους μήνες κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην Κωνσταντινούπολη αλλά δεν μας επηρέασε".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

10 μαύρα sneakers που θα σε πάνε παντού

Back to black με 10 sneakers που μπορείς να φοράς όλη μέρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24