CHAMPIONS LEAGUE

Δεν άντεξε με 10 ο Ολυμπιακός, έχασε 5-0 από την Μπαρτσελόνα

UEFA YOUTH LEAGUE / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
UEFA YOUTH LEAGUE / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Κ20 του Ολυμπιακού δεν άντεξε και ηττήθηκε 5-0 από την Μπαρτσελόνα για την 3η αγωνιστική του Youth League, παίζοντας (κακώς) με δέκα παίκτες από το 44' λόγω αποβολής του Λάμπρου. Παραμένουν χωρίς νίκη οι Πειραιώτες.

Ήταν ευθύς εξ αρχής το αουτσάιντερ, κάτι που πιστοποιήθηκε και στον αγωνιστικό χώρο του "Mini Estadi" της Βαρκελώνης. Η Κ20 του Ολυμπιακού δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση απέναντι στην Μπαρτσελόνα, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 5-0 για την 3η αγωνιστική του Youth League.

Θυμηθείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης

Μεγάλο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα έπαιξε και το γεγονός πως η ομάδα του Βασίλη Βούζα έπαιζε από το 44' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λάμπρου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, η οποία ήταν ανύπαρκτη. Και σα να μην έφτανε το γεγονός πως θα έπαιζε για το υπόλοιπο του αγώνα με παίκτη λιγότερο, δέχτηκε και γκολ στην φάση αυτή από εκτέλεση φάουλ. Ένα διαιτητικό λάθος που έγειρε οριστικά την πλάστιγγα υπέρ των Καταλανών.

Ο Ολυμπιακός παραμένει χωρίς νίκη ύστερα από τρεις αγώνες, αφού στην πρεμιέρα είχε φέρει 2-2 με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (είχε προηγηθεί 2-0), ενώ την 2η αγωνιστική έχασε 3-1 στο Τορίνο από την Γιουβέντους, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε. Σήμερα (18/10), η Μπαρτσελόνα ήταν πάνω από τις δυνάμεις του, κακά τα ψέματα.

Ο Πέρεθ πέτυχε δυο γκολ για τους γηπεδούχους στο 28' (φέρει ευθύνη ο Σκαφίδας) και στο 80', ο Μοντσού στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους είχε κάνει το 2-0 με τη βοήθεια του τείχους σε εκτέλεση φάουλ, ενώ τα άλλα γκολ πέτυχαν οι Σαβέριο (70') και Ρικάρντ (88'). Οι Καταλανοί ήταν εμφανώς ανώτεροι από τους Πειραιώτες και πιθανότατα θα νικούσαν ακόμα και αν δεν υπήρχε αριθμητική ανισορροπία, απλά ίσως να ήταν μικρότερη η έκταση του σκορ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Μπαρτσελόνα: Πένια, Μινγκουέθα (72' Εσπινάχ), Μπράνταριθ (76' Φερνάντεθ), Βίλα Γκαρσία, Μόντσου (72' Τουγκαρίνοφ), Κάρλες Πέρεθ, Κογιάδο, Νταβίντ Αλφόνσο, Κομάς, Ρικάρντ Πουίγκ, Ντελγκάδο Σαβέριο.

Ολυμπιακός: Σκαφίδας, Χατζηιωαννίδης, Γαλούπης (76' Τσιριγώτης), Αγιώτης, Λάμπρου, Πέιος (46' Ράμα), Βοΐλης, Ξενιτίδης, Κωστανάσιος, Τσερκώνης, Βρουσάι (53' Φυτόπουλος).

ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

*Τον αγώνα παρακολούθησε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Παύλου.

*Στο γήπεδο βρέθηκε ο Διευθυντής Σχολών του Ολυμπιακού, Βασίλης Νάνος, ο οποίος και είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Χοσέ Σεγκούρα.

*Στο γήπεδο βρέθηκαν και αρκετοί φίλοι της ομάδας του Πειραιά.

*Ο Γαλούπης έχει πρόβλημα στον ώμο και δεν θα είναι στη διάθεση του Βασίλη Βούζα για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Θα εξεταστεί στην Αθήνα αυτός, αλλά και ο Βρουσάι.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ο Διευθυντής της Ακαδημίας, Κυριάκος Καραταΐδης, τόνισε: "Όλοι ξέραμε τις δυσκολίες αυτού του αγώνα. Ήταν το ραντεβού με την κορυφαία ομάδα του κόσμου. Κάποια σημαντικά στοιχεία στο παιχνίδι μας αποδιοργάνωσαν ως ομάδα. Παίζαμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα και αυτό ανέβασε τον δείκτη του σκορ. Κοιτάμε την συνέχεια. Το αύριο είναι δύσκολο αλλά είμαστε Ολυμπιακός και θα το διαχειριστούμε όπως πρέπει".

Μετά τον αγώνα ο τεχνικός της ομάδας, Βασίλης Βούζας, είπε: "Οι συνθήκες του αγώνα δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε κάτι καλό. Η ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες πολύ νωρίς και είχε και τραυματισμούς. Δεν θέλω να λέω δικαιολογίες. Παίζαμε με μια ομάδα που είναι σ’ άλλο επίπεδο. Η ομάδα μας κουράστηκε και δεν ακολούθησε τον ρυθμό. Είναι δύσκολο να διαχειριστείς τέτοιες ήττες αλλά πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να κερδίσουμε την Κυριακή τον ΠΑΟΚ".

Η βαθμολογία του ομίλου (Σε 3 αγώνες):

1. Μπαρτσελόνα 9

2. Σπόρτινγκ 4

3. Γιουβέντους 4

4. Ολυμπιακός 1

Στον άλλο αγώνα της 3ης ημέρας η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας νίκησε με 4-1 στο Τορίνο την Γιουβέντους. Την επόμενη αγωνιστική (31/10) παίζουν Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα και Σπόρτινγκ - Γιουβέντους.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ