CHAMPIONS LEAGUE

Δέκα προτάσεις για τον τελικό του Champions League

Δέκα προτάσεις για τον τελικό του Champions League
Μέσι Τέβες

Το Sport24.gr προτείνει δέκα σημεία για τους φίλους που θα παίξουν στοίχημα στον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα.

Η αυλαία για το φετινό Champions League πέφτει το Σάββατο (6/6) με την αναμέτρηση Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα.

Το Sport24.gr προσεγγίζει την αναμέτρηση με... στοιχηματικά κριτήρια και σας προτείνει δέκα σημεία που αξίζουν το ρίσκο.

Πάμε να τα δούμε.

Αποδόσεις για όλους

Ξεκινάμε λέγοντας πως θα ασχοληθούμε με αποδόσεις που συνήθως θα κυμαίνονται άνω του 2.00, εκτός από δυο περιπτώσεις που πάμε σε πιο "σίγουρα" ( αν υπάρχει κάτι τέτοιο στο στοίχημα) σημεία για φίλους που θέλουν να συμπληρώσουμε δυάδα ή τριάδα.

Αρχίζουμε, λοιπόν, από τους παίκτες που πιστεύουμε πως θα σκοράρουν. Ο Μέσι βρίσκεται στο 2.10 και όπως καταλαβαίνετε είναι αυτό που λέμε απόδοση-δώρο. Ακολουθεί ο Νεϊμάρ με 2.65 , επίσης εξαιρετική απόδοση και κλείνουμε με τον Μοράτα που δίνει 4.00 .

Για όσους δεν θέλουν να ρισκάρουν με παίκτες, καλές αποδόσεις είναι και οι: Όβερ 1.5 γκολ η Μπαρτσελόνα στο ματς στο 1.75, όπως και όβερ 0.5 η Μπάρτσα στο ημίχρονο στο 1.67.

Όσοι βλέπετε εύκολη επικράτηση των Ισπανών, το γκολ και στα δυο ημίχρονα για τους Μπλαουγκράνα είναι στο... προκλητικό 2.55.

Με βάση την απόδοση της Γιουβέντους στα παιχνίδια της διοργάνωσης, το 2-3 γκολ συνολικά προσφέρεται στο 2.00.

Για τους τολμηρούς

Πάμε και στις αποδόσεις... κανόνια. Νίκη με ανατροπή για την Μπαρτσελόνα (δηλαδή να βρεθεί πίσω στο σκορ και να κερδίσει) είναι στο 7.50. Σούπερ απόδοση που ίσως αξίζει ένα μικρό ποντάρισμα.

Καλό σημείο είναι επίσης και η αποβολή για την Γιουβέντους στο 6.00. Τέλος, πιο safe κατάσταση είναι το όβερ 4.5 κάρτες στο 2.00.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ